Kar Yağışıyla Farklı Görüntüler Ortaya Çıktı

   2026 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Bundesliga’nın 21. haftasında Bayern Münih, sahasında Arminia Bielefeld ile 3-3 berabere kaldı. Pazartesi gecesinin tek maçını Bayern’in rahat kazanacağını düşünenler yanıldı. Öyle ki yoğun kar altında oynanan karşılaşmanın ilk yarısını konuk Arminia Bielefeld, 9. dakikada Michel Vlap ve 37. dakikada Amos Pieper’in golleriyle 2-0 önde tamamladı.

İkinci yarıya hızlı başlayan Bayern Münih 48. dakikada Robert Lewandowski’nin güzel golüyle skoru 2-1’e getirse de 49. dakikada Christian Gebauer’ın attığı golle durum 3-1’e geldi. Bayern 57. dakikada Corentin Tolisso ve 70. dakikada Alphonso Davies ile 2 gol daha bularak 3-3’lük eşitliği sağladı ve maç bu sonuçla tamamlandı.

İLK YARI BEMBEYAZ, İKİNCİ DEVRE TERTEMİZ

Allianz Arena’da yoğun kar yağışı altında oynanan maçta ilk yarıda zemin maç esnasında beyaza büründü. Ancak devre arasında yapılan çalışmalarla sahanın zemini kardan tamamen temizlendi. İkinci yarıyı izleyen futbolseverler durumu ekranları başında şaşkınlıkla karşıladı.

Spor Arena (@sporarena)’in paylaştığı bir gönderi

Süper Lig’de görmeye alışık olduğumuz zemin bozulmaları ise Allianz Arena’da gerçekleşmedi. Türkiye’ye göre daha kuzeyde yer alan ve sert yağışların görüldüğü Almanya’da 45 dakika arayla ortaya çıkan iki farklı kare akıllara Süper Lig’de son 10 gün içerisinde yaşadığımız görüntüleri getirdi.

Bayern Münih - Arminia Bielefeld maçında karlı zemin, iki farklı görüntü

BAKIMSIZ SAHALAR SPORCU SAĞLIĞINI TEHDİT EDİYOR

Türk Telekom Arena’da oynanan son Galatasaray – Kasımpaşa mücadelesinde saha zemini bir hayli ağırlaşmış, dakikalar ilerledikçe çamur birikintileri oluşmuştu. Spor Toto Süper Lig’de yoğun kar yağışının görüldüğü haftalarda ortaya çıkan zemin bozulmaları futbolcu sağlığını da ciddi şekilde tehdit ediyor.

Bakımı eksiksiz yapılmayan zeminlerde üst üste oynanan maçlar sonrası bozulmalar artıyor.

KAR YAĞMASA DA ZEMİNLERİMİZ SORUNLU

Yeni Malatyaspor ile Galatasaray mücadelesine Yeni Malatya Stadı’nın bozuk zemini damga vurdu. Kötü saha koşulları nedeniyle Galatasaraylı Sofianne Feghouli maçın 25. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalmıştı.

Bayern Münih - Arminia Bielefeld maçında karlı zemin, iki farklı görüntü

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in de dikkat çektiği kötü saha koşulları, maçın başlamasıyla birlikte sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri olmuş; maç boyunca bozukluğu ve kötü saha koşulları nedeniyle tepki çeken Yeni Malatya Stadı’nın zemininde pas yapmak bile zorlaşırken, pek çok oyuncu maç sırasında zor anlar yaşamıştı.

Galatasaraylı Sofiane Feghouli ise maçın 25. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalmıştı.

BAKANLIK DA HAREKETE GEÇTİ

Süper Lig’de geçtiğimiz haftalarda oynanan Malatya-Galatasaray maçında tepki çeken bozuk zeminle ilgili Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Bakanlık olarak gereken tüm çalışmaları başlattık. İlgili tedbirler, denetimler, bu manada yaptırımları uygulama noktasında da harekete geçtik. Sporcu sağlığı bizim kırmızı çizgimiz” dedi.

Diğer Haberler

Cumhur İttifakı'nın Bir Üyesi, Nuri Arslan'a Oy Vermiş

Ekrem İmamoğlu'nun Tutuklanmasının Ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde B...

Hayatını Kaybeden Aydemir Akbaş'ın Vasiyeti Ortaya Çıktı

Bir süredir sağlık sorunları yaşayan Yeşilçam'ın usta isimlerinden Aydemir Akbaş...

Goldman Sachs'tan Müşterilerine Dikkat Çeken TL Raporu

ABD'nin önde gelen bankalarından Goldman Sachs, müşterilerine "Türkiye (Türk lir...

Nuri Şahin, Fener'in Bel Kemiğini İstiyor

Nuri Şahin'in teknik direktörlüğünü yaptığı Borussia Dortmund, Fenerbahçe'de baş...

Düşen Askeri Uçakta Şehit Olan Mehmetçiklerimize Son Veda

Milletin Yüreğini Dağlayan Büyük AcıGürcistan’da düşen askeri kargo uçağında şeh...

Gurbetçinin "11 Ay Çalışıp 1 Ay Tatil Yapıyoruz" Sözleri Tartışma Yarattı

Gurbetçi Açıklaması Sosyal Medyada Olay Oldu Almanya’da yaşayan bir gurbetçinin...

Karadeniz'deki Gemi Saldırıları Üzerine Moskova'dan Sert Tepki

Zaharova Saldırıları Terör Eylemi Olarak Tanımladı Rusya Dışişleri Bakanlığı Sö...

Merkez Bankası Başkanı'nın Yanıtı Sert Oldu

Enflasyon Raporu'nu açıklayan Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'a, Cumhur...

"Fito" Lakaplı Çete Lideri, 4 Bin Polis ve Askerle Nakledildi

Ekvador'da başkan adayı Fernando Villavicencio'nun seçimlere 10 gün kala öldürül...

Beşiktaş'ın Kazak Yıldızı Zaynutdinov Tarihe Geçti

Beşiktaş'ın Kazak futbolcusu Bakhtiyor Zaynutdinov, milli takım forması altında ...

Sakarya’daki Orman Yangını Bilecik’e Sıçradı

20 saattir süren yangın yerleşim yerlerini tehdit ediyor, mücadele tüm gücüyle d...

Türkiye 3 Metre Kaymış Durumda

Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerle ilgili açıklamalarda bulunan Kandilli...

İndirime Giden Zincir Marketleri Örnek Gösteren

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, art arda yapılan uyarıların ardından sa...

Galatasaray'dan Hakem Yasin Kol'a Sosyal Medya Tepkisi

Beşiktaş derbisinde hakem kararları gündemde: Sarı-kırmızılılar, avantaj kuralın...

Ünlü Zincir Market Bölünecek

BİM'den File Market İçin Stratejik Adım: Kısmi Bölünme Kararı SPK’ya Sunuldu Tü...
GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR