Karneler Ne Zaman Alınacak? Yaz Tatili

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

2012 dönemi öğrenciler için yoğun ve yorucu geçti. Fakat tatil günleri çok yaklaştı. Günler kalan tatil için öğrenciler sabırsızlanıyor. Kimi öğrenci tüm sene boyunca güzel notlar alırken, bazı öğrenciler ise karnesinde gelecek zayıf nedeniyle stresli ve zor günler yaşasada tatil tüm öğrencileri sevindiriyor.

2012 okullar ne zaman tatil olacak sorusunun cevabını hemen vermek gerekirse 8 haziran 2012 cuma günü karneler alınacak ve okullar tatil olacak. 8 Haziran günü ilköğretim, orta okullar ve liseler karne alırken, üniversite öğrencileri ise bağlı oldukları üniversite rektörlüğüne göre tatile girecekler. 8 Haziran 2012 cuma günü karne alacaklar için karnede kaç zayıfla geçilir. 1 zayıfla geçilir mi? gibi sorular kafaları karıştırsada 8 haziranı atlatarak tatile girecek olan öğrencileri büyük bir heyecan bekliyor. Tatil mevsiminde çalışarak tatili değerlendirecek olan öğrencilerin yanı sıra, tatil yapacak öğrenciler ve yaz okuluna gitmek zorunda kalacak olan öğrencilerde mevcut.

Karneler ne zaman alınacak diye düşünüyorsanız. 8 Haziran 2012 günü alabileceğiniz karnenizi dilerseniz sonraki günlerde de teslim alabilirsiniz. Aynı zamanda anne ve babalarda karneleri teslim alabilecek kişiler arasındadır. 8 Haziran 2012 okulların tatil olmasıyla birlikte yaz tatilinde birçok öğrenciyi okul yerine sokaklarda ve tatil beldelerinde görebiliriz.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR