Kebap Lezzetinde Farkın Adı: Hasan Usta Kebap

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Türk mutfağının baş köşesindeki yerini kimseciklere kaptırmayan kebap, her çeşidiyle damaklarda lezzet tufanı estiriyor. Kebap denilince akla ilk gelen yörelerimiz Adana ve Şanlıurfa olsa da, her bir şehrin kendine mahsus kebap türleri var.

Soğan kebabından orman kebabına, tepsi kebabından söğürme kebabına; liste epey kabarık.

Malzemeleri değişik, yapılışları farklı belki ama; hepsi ortak noktada buluşuyor: İştah kabartan o nefis görüntü ve yedikçe yedirten o süper tat!

Yediden yetmişe herkesin favorisi olan kebaplar, doyumsuz lezzetini usta ellerin maharetiyle kazanıyor. İşte o ustalardan biri de kebapçı Hasan Usta!

En İyi İstanbul Kebapçı: Hasan Usta Kebap

Misafirlerini Kadıköy’deki işletmesinde ağırlayan Hasan Usta, parmak ısırtma garantili mükemmel kebaplarıyla beğeni topluyor. Lezzet repertuvarını son derece geniş tutan mekânın özellikle Adana kebabı çok seviliyor.

Tabii ki İstanbul gibi dev bir megakentte sayısız kebapçı ile karşılaşmak mümkün. Ne var ki hepsinin fiyat performans oranı aynı değil.

Hem bütçe açısından uygun, hem kalite bakımından tatmin edici bir mekân arıyorsanız Hasan Usta Kebap tam da size göre!

Kendisini ‘Adana kebapta zirve’ diye nitelendiren Hasan Usta, bu sıfatın hakkını fazlasıyla veriyor. Kadıköy’ün favori duraklarından biri olan mekân, İstanbul’un pek çok ilçesinden kebap severleri bir araya getiriyor.

Öte yandan Hasan Usta’nın Adana şubeleri de mevcut. Kurttepe şubesi ve Baraj Yolu bunlara örnek.

Her bir lokmasında farklı lezzetlere yelken açacağınız efsane kebaplar, Hasanusta Kebap farkıyla sizi bekliyor.

Lezzette de, Hizmette de Sınır yok!

Geniş, ferah bir ortama sahip olan işletme; ziyaretçilerine samimi atmosferiyle keyif dolu anlar yaşatıyor. Ayrıca rezervasyon, online sipariş, restorandan gel al ve arabaya servis gibi imkânlar da sunuluyor.

Hijyen kuralları hususunda çok titiz olan Hasan Usta Kebap ürünlerini temiz ve bakımlı mutfağında özenle hazırlıyor. Menüsünde İslâmî kurallara göre kesimi yapılan helal et sertifikasına sahip ürünlere yer veren işletme, herkes tarafından gönül rahatlığıyla tercih ediliyor.

Rahat ve konforlu bir ortamda eşsiz lezzet deneyimi yaşatan işletme, minik misafirlerini de ihmâl etmiyor. Çocukların eğlenceli vakit geçirmesi için açık ve kapalı oyun alanlarına sahip olan bu aile dostu mekânda zamanın nasıl geçtiği hissedilmiyor.

Özverili hizmet anlayışını tüm ürünlerinde ortaya koyan Hasan Usta Kebap, hediye ikramlar yapmayı da unutmuyor.

En iyi İstanbul kebapçı olarak nitelendirilmeye fazlasıyla lâyık olan işletme, muhteşem sunumu ve iddialı lezzetleriyle tam not almayı başarıyor.

Kahvaltıya Davetlisiniz!

İşletmenin adı Hasan Usta Kebap olduğu için, burada yalnızca kebap bulabileceğinizi düşünmeyin. Mekânın kahvaltı menüsü de –tabiri câizse- dillere destan.

‘Gram Kahvaltı’ uygulamasıyla hizmet sunulan işletme, açık büfesinde yüzlerce çeşit kahvaltılık, atıştırmalık, fast-food ve aperatif ürünle her damak zevkine hitap ediyor.

Bu konseptin amacı, istediğiniz kadar yemeniz ve yediğiniz kadar ödemeniz. Ne kadar alırsanız, o kadar ödeme yapıyorsunuz.

Şöyle ki: Tabağınız tartılıyor ve kaç grama denk geliyorsa o doğruluda bir fiyatlandırma uygulanıyor. Gram hesabıyla yapılan bu ücretlendirme, tabii ki normal kahvaltı fiyatlarına göre daha uygun oluyor.

Masanızı müthiş lezzetlerle donatacak, içinizi huzurla dolduracak olan bu mekâna en kısa zamanda uğrayın. İster güne harika bir başlangıç yapmak, ister öğle arasında mola vermek, ister güzel bir akşam yemeği için…

Hasan Usta Kebap, günün her ânında lezzet avcılarını misafir ediyor. Leziz ve hesaplı menüleriyle ilgi gören işletme, İstanbul’un en iyi kebapçıları arasındaki yerini korumaya kararlı.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR