KOÇ Burcu 28 Temmuz 2015 Burç Yorumları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

oglak-burcu-7-mart27 Temmuz 2015 Pazartesi Koç burcu günlük burç yorumları. Günlük burç yorumları bugün neler söylüyor? 27 Temmuz 2015 Pazartesi günü Koç burcu amacıyla nasıl geçecek? İşte burcunuza hususi günlük yorumuz ve gazetelerden derlenen günlük burç yorumları:

Sevgili Koç, Romantizmden uzak ayakları yere basan ama katiyen kırıcı olmadan yaşayacağın bir kaç gün var. İlişkilerinde seçici davranabileceksin. Eleştiri yapar iken karşı tarafın kırılmaması amacıyla şaşırtıcı hassasiyet içerisindesin. Bu durumunu bütün yaşantın süresince sürdürebilsen her şey kusursuz olabilir.

Koç Burcu Günlük Burç Yorumları Hürriyet Yorumu

Bazı konuların sonucunda dilediğiniz sürate kavuştuğunu ya da dilediğiniz biçimi aldığını düşünerek, gerçekten çok mühim bulunan birtakım şeyleri atlayabilirsiniz. Günlük burç yorumları Farkına vardığınız vakit çok geç olmaması amacıyla, şu an gereken incelemeleri yapmanızda ya da olaylara detaycı yaklaşmanızda yarar var. Günlük burcunuzu okurken, artan burcunuzun günlük yorumunu ilk önce okumalısınız. Hepinize eğlenceli günler, sıhhat ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel
Koç Burcu Günlük Burç Yorumları Milliyet Yorumu

Sabah saatlerinde kendinizi bir oran dağılmış hissedebilirsiniz. Karar alabilmek amacıyla öğleden sonrayı beklemeniz oldukça ideal olabilir. Gün içerisinde yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda gelişme kaydedebilirsiniz. Yabancılarla alakalı konular gündeminizi meşgul edebilir. Yaratıcı işler yapabilirsiniz.
Koç Burcu Günlük Burç Yorumları Sabah Yorumu

Sosyal temkatiyenr, dostluklar ve iş anlaşmaları ön planda olacak. Ayni fikirleri paylaştığınız şahıslerle, ortak projeler sergilemeyi amaçlıyorsunuz. Bulunduğunuz grupları, çarpıcı konuşmalarınızla ikna edeceksiniz. Eğer, bekarsanız ve sevgili arıyorsanız; işte size büyük bir fırsat. Tesadüfen tanışacağınız bir şahıs ile yeni duygularınızın tadını çıkarın.
Koç Burcu Günlük Burç Yorumları Vatan Yorumu

Yabancılarla bir aradayken sözlerinize ilgi edin. Gereksiz samimiyetler ya danlış anlaşılmalara neden olacak nitelikteki söylemlerden kaçının. Bilgi alış verişleri hususu da yanılmalara ideal olacağınız noktalar arasında.
Koç Burcu Günlük Burç Yorumları Radikal Yorumu

Bugün saat 01.43’de Aslan burcunda gerçekleşen yeni ay ile eş güdümlü aşk hayatınızda şaşırtıcı tekliflerle karşılaşabilir, evlenme öneriyi alabilir, Romantik bir tatile çıkabilirsiniz. Bu süreçte çocuk sahibi olabilir, sahne işlerinizde başarılı olarak, yaptığınız işlerle oldukça çok tanınabilir, son derece eğlenceli bir hafta geçirebilirsiniz. Devam eden temkatiyenrınızda yeni aya kare yapan Mars, sizi zor mücadeleleri ve ego savaşlarından uzak durmanız hususu ile alakalı uyarırken, Venüs ve merkür’ün Satürnle bulunan uyumlu açısı, ev sahibi, çocuk sahibi olma hususu ile alakalı size fırsat vermeye, temkatiyenrınızda kalıcı değerler yaratma yolunda adımlar atmanıza ve sevgi dolu yeni temkatiyenr geliştirmenize destek olmaya hafta süresince devam ediyor olacak.
Koç Burcu Günlük Burç Yorumları Takvim Yorumu

Kartınız Papirüs… Bugün birtakım görmediğiniz yerleri hayal ediyor ve gitme isteğinde bulunuyorsunuz. Bugün bir yere gidecek durumunuz yok. İşleriniz ve vakitınız kısıtlı.
27 Temmuz 2015 Pazartesi Koç burcu günlük burç yorumları. Günlük burç yorumunuz bugün neler söylüyor? 27 Temmuz 2015 Pazartesi günü Koç burcu amacıyla nasıl geçecek? Burcunuza hususi günlük yorumuz ve gazetelerden derlenen günlük burç yorumları.

KOÇ Burcu 28 Temmuz 2015 Yorumları,
28 Temmuz 2015 KOÇ burcu yorumu,
2015-07-28 KOÇ burcu yorumları

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR