Kuzey Güney Bitti mi? Bitiyor mu?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

2 yıldır Kanal D ekranlarında yayınlanan Kuzey Güney dizisi bitiyor. 2011 yıl eylül ayında başlayan ve Kıvanç Tatlıtuğ yer aldığı için çok fazla konuşulan Kuzey Güney dizisi 2 yıllık yayın hayatından sonra final yapacak. Kuzey Güney dizisi özellikle gençler tarafından izlenen ve Kanal D ekranlarının sevilen dizisi olarak bilinmekteydi. Daha önceden yine Kanal D ekranlarındaki farklı bir dizide oynayan Kıvanç Tatlıtuğ dizdie Kuze Güney dizisinin baş karakteri olan Kuzey rolünde yer alıyordu.

Kuzey Güney Dizisi Ne Zaman Bitecek?

Kuzey Güney dizisi bitecek. Kuzey Güney dizisinin ne zaman biteceğini merak eden yada Kuzey Güney dizisi finalinin ne zaman olacağını merak edenler için 26 haziran 2013 çarşamba günü Kuzey Güney dizisi için bitiş tarihi olacak. Final yapılacak olan Kuzey Güney dizisinde finalde Kuzey ve Cemre’nin evlenmesi bekleniyor. Zira dün yayınlanan bölümde Kuzey ve Cemre evlilik için tarih aldı. Kuzey ve Cemre evlilik tarihi olarak 26 haziran 2013 tarihini aldı. 26 haziran 2013 çarşamba günü final bölümü yapılacak olan Kuzey Güney dizisinde Kuzey ve Cemre’nin evlenip evlenemeyeceği ise henüz bilinmiyor. Ancak, 2 yıldır devam eden dizide sonunda mutlu sona ulaşılacağı ve Kuzey ile Cemre’nin evleneceği düşünülüyor. Kuzey Güney dizisinin bitmesiyle birlikte Kıvanç Tatlıtuğ en az 1 yıl tatil yapmak istediğini ve ekran karşısında 1 yıl uzak kalmak istediğini vurgulamıştı.

Kuzey Güney Dizisi Bitti mi?

2011 yılının eylül ekim aylarında başlayan Kuzey Güney dizisi başlangıçta tutup tutmayacağı merak konusuydu. Ancak, dizinin konusundan ziyade Kıvanç Tatlıtuğ’un dizide yer alması dizinin tutmasına kesin gözüyle bakmak anlamına geliyordu. Kanal D ekranların yer alan dizi her hafta Çarşamba günü oynadı. İlk yıl saat 20:00’da başlayan dizi 2. yıl ise saat 22:00’da ekranlarda yer aldı. Kuzey Güneyy dizisi ilk yıl yer alan Ali karakteri Rıza Kocaoğlu’da dizide çok sevilmişti. 1. sezon finalinde son bölümde kötü karakter olarak tanımlanan Ferhat Kuzey’in en yakın arkadaşı Ali’yi öldürmüştü. 2. sezonda diziye komser, Zeynep ve taksici karakterlerinin yanı sıra yeni isimler yer almadı. Aslında Zeynep karakteride 1. sezonun sonunda yer almıştı. Bu yüzden 2. sezonda Komer ve taksici dışında yeni bir isim yer almadı. Buda dizinin yeni konular bulmasında zorluk çekmesine sebep oldu. Özellikle bazı bölümler sadece Kuzey ve Cemre’nin aşkı yada kavuşamaması vb. sahnelerle tamamlanmak zorunda kaldı. Yinede, dizi başarılı 2 sezonun ardından final yaparak bu yıl son bulma kararı aldı. Kanal D ekranların yer alan Kuzey Güney dizisinde Kuzey ve Güney arasında yaşananların ortaya çıkması, Kuzey’in Cemre ile aşkının başlaması ve belkide final bölümünde Kuzey ve Cemre’nin evlenmesiyle son bulablir. Kuzey Cemre’ye evlenme teklifi etmişti. Bu sahne Kuzey Güney dizisinin en çok konuşulan ve belkide en çok sevilen sahnesi oldu. Kuzey Güney dizisi 26 haziran 2013 tarihinde son bulacak ve Kuzey Güney macerası bitti mi? sorusunun cevabıda yanıt bulmuş olacak.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR