Kuzey Güney Dizisi 43. Bölüm Fragmanı Özeti

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Kuzey Güney dizisi yeni bölümleriyle yine herkesi ekran başına topluyor. Geçtiğimiz hafta Kuzey Güney dizisinde Ferhat’ı son anda elinden kaçıran Kuzey ve Ferhat’ın bilerek feda ettiği Simay polislerin elinde kaldı. Simay’ın polislerin eline düşmesi Ferhat’a pahalıya patladı. Ferhat’ın eski oturduğu villanın bahçesinde öldürüp gömdüğü cesetler Simay’ın ifadesiyle birlikte bulundu. Polisler Simay’ın ifadesiyle Ferhat’ın öldürüp gömdüğü kişileri tek tek buldu.

Kuzey ise halen Ferhat’ın öldürmenin peşinde, bunu öğrenen Cemre ise Kuzey’in Ferhat’ı öldürmesine engel olmak istiyor. Kuzey’i seven Cemre son bölümde Ali’nin mezarında Kuzey ile konuşurarak onsuz yapamayacağını açıklamıştı. Yeni bölüm yani Kuzey Güney dizisi 43. bölüm fragmanı yayınlandı. Kuzey Güney yeni fragmanda Cemre’nin annesi Kuzey’le birlikte olmasını istemiyor ve bunu engellemeye çalışıyor. Kuzey’in eski sevgilisi Zeynep ise Kuzey ve Cemre’nin çalıştığı şirkete iş başvurusunda bulunuyor ve orada çalışmaya başlıyor.

Kuzey Güney Dizisi 43. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Kuzey Güney dizisinde bu haftaki bölümde Güney Kuzey’i tehdit ediyor. Ayrıca Bekir’in yerine geçmek üzere Kuzey gösterilirken, kanal d ekranlarında 43. bölümde neler olacağını hep birlikte göreceğiz.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR