OĞLAK Burcu 24 Temmuz 2015 Burç Yorumları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

oglak-burcu-7-mart Dikkatinizi evinize yöneltebilirsiniz. Tamirat, tadilat ve çeşitli değişiklikler yapmak isteyeceksiniz. Aslında kendinizi yenilemek ve değiştirmek istediğiniz bir dönem. Ve evinizde yapacağınız değişiklikler aracılığı ile kendinizi de yenileyebilirsiniz. Bu arada harcamalarınıza özen göstermeniz gerekiyor. Ayrıca iddiacı ve inatçı bir tavır içinde bulunmaktan kaçınmalısınız. Tartışmalardan uzak durun ve duyduğunuz haberlerin doğruluğunu araştırmadan tepki göstermeyin. Aslında sabırlı davranabilirsiniz ve şimdilik olayların gelişmesini bekleyebilirsiniz. Uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınız ile karşılaşabilir ve geçmişte yaşadıklarınızı düşünebilirsiniz.

Oğlak Burcu Genel Durum

Yakın çevreyle ilişkilerinizde güzel bir uyum havası esebilir. Öğle veya akşam saatlerinde sosyal bir ortamda bulunabilir, yakın çevrenizle iyi giden ilişkilerin keyfini sonuna kadar çıkarabilirsiniz.

Oğlak Burcu Kariyer Durumu

Yakın çevreyle ilişkilerinizde güzel bir uyum havası esebilir. Öğle veya akşam saatlerinde sosyal bir ortamda bulunabilir, yakın çevrenizle iyi giden ilişkilerin keyfini sonuna kadar çıkarabilirsiniz.
Oğlak Burcu Hurriyet Yorumu

Sezgisel olarak ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz. Günlük burç Evde yapacağınız yaratıcı değişiklikler büyüyen sorunların çözümüne yardım edebilir. Meslektaşlarınızla veya yaşça sizden büyük kişilerle ilişkilerinizi geliştirmelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Merkür ve Satürn arasında oluşan olumlu açı, uzun vadeli düşünmeyi kolaylaştırıyor ve bu anlamda daha faydalı adımlar atmamıza yardım ediyor olacak birkaç gün için. Yapacağımız planlarda garantiyi ön plana alabilir, tedbirli ilerlemek isteyebiliriz. Resmi işlerle uğraşmak, matematiksel ya da bilimsel konulara eğilmek, işlerde disiplini ön plana çıkartmak eğilimlerinin artacağı beş günün içindeyiz. Daha aklı selim düşünebilir, ciddi ve olgun görüntümüzle girişeceğimiz işlerde istediğimiz sonuçları alabilir veya işleri kolayca tamamlayabiliriz. İlişkilerimizi doğru kullanacağımız günler. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel
Oğlak Burcu Milliyet Yorumu

Falınız:İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda temel atmak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için ilerleme kaydetmek için sıkı çalışma içinde olabilirsiniz. Üstlerinizle iletişiminiz ön plana çıkabilir. Yaratıcı koşullar söz konusu. Akşam saatlerinde daha keyifli programlar için sevdiklerinizle birlikte olmayı tercih edebilirsiniz.
Oğlak Burcu Sabah Yorumu

Yapacağınız fedakarlıklarınızın yanlış anlaşılması sonucunda, derin düşünceler içinde olabilirsiniz. Bugün, partnerinizle yaşayacağınız olayların sonuçları sizi rahatsız edebilir. Onun kişisel sorunlarından etkilenmek istemiyor olabilirsiniz. Fakat duygusal nedenler sizi birbirinize daha da yaklaştırıyor.
Oğlak Burcu Vatan Yorumu

Bugün sizin için önemli bir kişiden, hayatınızda ve kararlarınızda etkili olan birinden beklemediğiniz çıkışlar görebilirsiniz. İş ile ilgili sorumlulukların istenmeyen nedenlerden aksatılması bugün mazur görülmeyecek.
Oğlak Burcu Posta Yorumu

Bugün çevrenizde olanlara özellikle dikkat edin. Ayrıca bugün bu yılın en romantik zaman dilimin yaşamaktasınız. Olayları akışına bırakarak gitmelisiniz. Eğer yaratıcı bir ortamda çalışıyorsanız, bugün size ekstra destek gelecek. Çocuklarınıza dikkat edin.
Oğlak Burcu Takvim Yorumu

İyimser bir bakış açısının renklendireceği bir gün geçirebilirsiniz. Sizi sıkan ufak tefek detayları bir kenara bırakıp genel resmi görmeniz mümkün olacak.
Günlük burç yorumları. 23 Temmuz 2015 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç. Oğlak burcu 23 Temmuz 2015 Perşembe günlük burç yorumu.

OĞLAK Burcu 24 Temmuz 2015 Yorumları,
24 Temmuz 2015 OĞLAK burcu yorumu,
2015-07-24 OĞLAK burcu yorumları

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR