OĞLAK Burcu 28 Temmuz 2015 Burç Yorumları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

oglak-burcu-7-mart27 Temmuz 2015 Pazartesi Oğlak burcu günlük burç yorumları. Günlük burç yorumları bugün neler söylüyor? 27 Temmuz 2015 Pazartesi günü Oğlak burcu için nasıl geçecek? İşte burcunuza özel günlük yorumuz ve gazetelerden derlenen günlük burç yorumları:

Sevgili Oğlak, dedikoduların ve bunların sonucu karşılaşacağın anlaşmazlıkların sıkıntısını yaşayabilirsin. Tartışmalara girmen çözüm olmayacak. İyimserliğini korumalı ve tüm duyduklarını nükteli dedikodular olarak kabul etmeli ve kulaklarını bunlara kapatmalısın. Huzurunu kaçırmalarına izin verme.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları Hürriyet Yorumu

Sağa sola ültimatomlarda bulunarak istediğiniz sonuçları alabileceğinizi sanıyorsanız, bugün, ‘’imkansız’’ diyebilirim Niobe’ce. Günlük burç yorumları Dolayısıyla, önemli konuları konuşmak için başka bir gün seçmek veya mutlaka konuşulması gerekiyorsa, kelimeleri dikkatli seçmek daha doğru olacaktır. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel
Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları Milliyet Yorumu

Bugün sabah saatlerindeki bulanık fikirleriniz hata yapmanızı kolaylaştırabilir. Bilemediğiniz konulardan dolayı kayıplar yapacağınız zamanlar olabilir. Kabullenme içine girerseniz kontrolünüzü kaybetmeden üstesinden gelebilirsiniz. Sizi hapseden kontrol dışı olaylar gündeminizi etkileyebilir. Akışta kalın.
Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları Sabah Yorumu

İlişkilerinizdeki yüksek potansiyel size aktivite kazandıracak. Kişisel olaylarınızı ailenizle bütünleşerek yaşamak isteyeceksiniz. Onların fikirleri sizin için oldukça önem taşıyor. Birçok işi bir arada yapmayı arzulamanız rağmen çift fikirli yapınızdan dolayı bocalayabilirsiniz. Spor aktiviteleri, bedensel hareketlerine önem vermelisiniz.
Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları Vatan Yorumu

Bugün keyfinizi kaçıracak bir konuşmadan haberdar olabilirsiniz. Anladığınız şeyin gerçek niyetleri ifade edip etmediğinden emin olun. Belki de kasıtlı yapılmış olduğunu düşündüğünüz bir hareketin çok masum bir nedeni vardır.
Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları Radikal Yorumu

Bugün saat 01.43’de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ortak gelirler, miras, prim,nafaka, burs ve krediler alanınız vurgulanırken, bunları elde etmekte mücadele sergileyecek olsanız bile mücadelenin ardından parasal konuları tamamlayabileceğiniz görünmekte. Geçici kalp çarpıntılar ve depresif ruh hali yaşayabileceğiniz yeniay haftasında, arkadaş çevrenizle ilgili güç mücadeleleri ve problem yaşayabilirsiniz. Yeniay anında etkin olan Satürn’ün Venüs ve Merkür ile uyumlu görünümü aşk ve ilişkiler konusunda size muazzam destek olurken, varolan ilişkilerinizde mutluluğunuzu arttırmanıza, aile olmayı düşünmenize ve birlikte geçireceğiniz zamanın çok daha kaliteli ve keyifli olmasına destek olurken, bu süreçte iyi iş teklifleri alabilir, çalışma hayatınızda başarılı anlaşmalar yapabilirsiniz. Bekar olanlar için aşk ve uzun süreli bir ilişki getirecek olan yeni ay, iş hayatınızda da sizi muazzam destekliyor olacak.
Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları Takvim Yorumu

Kartınız Yıkılan Kule… Ev veya iş değişimi gün içinde sizi hüzne sevk edebilir. Unutmayın ki bugün sizler için her şeyin başlangıcı olacak. Pozitif düşünceye yer açılın.
27 Temmuz 2015 Pazartesi Oğlak burcu günlük burç yorumları. Günlük burç yorumunuz bugün neler söylüyor? 27 Temmuz 2015 Pazartesi günü Oğlak burcu için nasıl geçecek? Burcunuza özel günlük yorumuz ve gazetelerden derlenen günlük burç yorumları.

OĞLAK Burcu 28 Temmuz 2015 Yorumları,
28 Temmuz 2015 OĞLAK burcu yorumu,
2015-07-28 OĞLAK burcu yorumları

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR