OĞLAK Burcu 30 Temmuz 2015 Burç Yorumları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

oglak-burcu-7-mart29 Temmuz 2015 Çarşamba Oğlak burcu günlük burç yorumları. Günlük burç yorumları bugün neler söylüyor? 29 Temmuz 2015 Çarşamba günü Oğlak burcu amacıyla nasıl geçecek? İşte burcunuza hususi günlük yorumuz ve gazetelerden derlenen günlük burç yorumları:

Sevgili Oğlak, işlerinin yoğunluğu seni üzmesin yıldırmasın. Hepsini sıraya koyup birer birer tamamlamalısın. Aksi durumda aksilikler baş gösterecek. Arkadaşlarınla fazla yakın olacaksın.biraz fazla olumlu düşünmelisin. İsteklerin yerine getirilmeyince anında öfkeye kapılıp kırıcı olabiliyorsun.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları Hürriyet Yorumu

Hangi hususta ilerlemek ya da hangi hususları toparlamak istiyorsanız, dışarıdan yardım beklemek yerine kendi kendinize harekete geçmenizde yarar var. Günlük burç yorumları Zira, sizdeki beceri ve çalışkanlık esasen fazla az kişide vardır. Yaratıcılığınız yüksek. Bütün burçları aynı biçimde ilgilendiren ve kesinlikle okunması gereken gün geneli: Sorumluluklar ön planda. Halledilmesi gereken işler, görevler ve mesuliyetlar disiplin gerektirebilir. Gün ortamında karar alma yeteneğimiz yüksek. Öğle saatlerinde, insanlarla empati kurabilir, hiçbirşey beklemeden şefkatli yaklaşımlar içerisine girebiliriz ya da manevi başlıklı konular, dua etmek ya da spritüel alanlara ilgi göstermek amacıyla ideal saatlerde olacağız. Akşam saatlerinde ise, duygusal anlamda biraz baskı altında hissedebiliriz ya da rekabet içgüdümüz bizi hırçınlaştırabilir. Gücü doğru yönde kullanmak, manipülatif etkilere ilgi etmek gerekecektir. Günlük burcunuzu okurken, artan burcunuzun günlük yorumunu ilk önce okumalısınız. Hepinize eğlenceli günler, sıhhat ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel
Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları Milliyet Yorumu

Gün içerisinde şahsi açıdan ehemmiyet verdiğiniz konulara ilgiinizi verebilirsiniz. Yeni başlangıçlar uygulamak amacıyla hayal kuracağınız vakitler var. Sezgilerinizle olayların üstesinden gelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ciddiyetle eğileceğiniz bir gündesiniz. Akşam saatlerinde saklı kalmış konular gündeme gelebilir.
Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları Sabah Yorumu

Bugün bilgilerinizi sergileme hususu ile ilgili gerektiğince başarılısınız. Değişimlerinizi karşı tarafa hatalı yansıtıyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda hoşnutsuz haller söz hususu olabilir. Atılımlarınız amacıyla, lüzumlu mesuliyet duygusuna sahip olmanıza rağmen, bölgesel koşulların kısıtlı olması nedeniyle, birtakım zorluklar yaşıyorsunuz.
Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları Vatan Yorumu

Bugün sert tavırların konumunu yumuşatan ve anlayış gösteren yaklaşımlar almalı. Birilerine bir şey söyleyeceğiniz vakit ödev denetim eden ya da ders veren öğretmen gibi ifadeler kullanmaktan kaçının. Huzur sizden gelecek.
Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları Radikal Yorumu

Gün süresince seyahat edebileceğiniz, yakın dostlarınız ve partnerinizle eğlenceli etkinliklerde yer alabileceğiniz, yakın çevrenize vakit ayırarak mutlu bir vakit geçireceğiniz bir enerji sözhususu iken, çevrenizin size söylediği her şeyi içselleştirmemeli, üstünde durmamayı seçim etmelisiniz.
Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları Takvim Yorumu

Çevrenizdeki insanları mutlu etmeye çalışmak yerine gerek görülürse sizi mutlu etmeye çalışacak paylaşımcı dostlar edinmeye bakın kendinize.
29 Temmuz 2015 Çarşamba Oğlak burcu günlük burç yorumları. Günlük burç yorumunuz bugün neler söylüyor? 29 Temmuz 2015 Çarşamba günü Oğlak burcu amacıyla nasıl geçecek? Burcunuza hususi günlük yorumuz ve gazetelerden derlenen günlük burç yorumları.

OĞLAK Burcu 30 Temmuz 2015 Yorumları,
30 Temmuz 2015 OĞLAK burcu yorumu,
2015-07-30 OĞLAK burcu yorumları

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR