Şenol Güneş resmen imzaladı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenen ve kulüp başkanı Fikret Orman ile ikinci başkan Ahmet Nur Çebi’nin de katıldığı törende, Güneş kendisini 1 senesi opsiyonlu olmak üzere 3 yıllığına siyah-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Törende konuşan Fikret Orman, siyah-beyazlı kulüpte problemlerin çözümünde sona doğru yaklaştıklarını belirterek, “Stadın bundan sonra sonuna doğru geldik. Kamp tesislerine mühim yatırımlar yapıyoruz. Mali şeklinde bundan sonra geçmişle ilgili işlerimizi çözüp, önümüze bakacağımız bir devreye geldik. Artık en mühim şey stadımıza dönerken, başarılara koşmak istiyoruz” dedi.

Beşiktaş Kulübü idaresi ve camia şeklinde Şenol Güneş’in gerisinde olacaklarını izah eden Orman, “Allah utangaç etmesin, hayırlara vesile olsun. Şenol hocam, Beşiktaş’ı severek, isteyerek ve hiç tereddüt etmeden bizimle birlikte çalıştığı amacıyla fazla mutluyuz. Kendisini de yine hayırlı olsun” diye konuştu.

Beşiktaş taraftarına çağrı

Şenol Güneş de Beşiktaş’ın yaşadığı tüm sıkıntıları aşacak güçte olduğunu vurgulayarak, “Sevgi saygı içerisinde, kurallara bağlı şeklinde günümüz büyük Beşiktaş’ı güzel neticelere ulaştırmak istiyoruz” dedi.

Beşiktaş’ın son iki sezonda yeni bir yapılanmaya gittiğini izah eden Güneş, siyah-beyazlı taraftarlara da seslenerek, konuşmasına şu şekilde devam etti:

“Doğru kanaatleri sahiplenip yaşama geçiren, oyuncuları sevgiyle kucaklayan, üzüldükleri vakit destek olup onları toparlayan, sevindiği vakit abartmayan, başarı amacıyla oldukça da motive eden bir taraftar olması istiyorum ki o var zaten. Anlayış şeklinde fazla kuvvetli bir taraftar var. Çarşı grubunu biliyorum, sahadaki olumlu etkisini biliyorum. İnşallah oynayacağımız oyun ve alacağımız neticelerle bunu oldukça da ön plana çıkartırız. Belki fazla gürültü çıkartmadılar ama mütevazı şeklinde dik duran, sevimli bir taraftarımız var. Hep yanlarımızda olsunlar istiyorum.”

Beşiktaş amacıyla tüm birikimlerini meydana koyacağını dile getiren Güneş, “Ben buraya geldiğimde her şeyimi meydana koyacağım. Tabii birikimlerim var. Eksiklerim de olacaktır” ifadelerini kullandı.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR