Sinem Kobal, Özel Hayatı Hakkında Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu!

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Uzun süredir ekranlardan uzak kalan ve iki kız annesi olan Sinem Kobal, InStyle dergisinin ağustos sayısı için objektif karşısına geçti. Dergiye röportaj veren oyuncu, eşi Kenan İmirzalıoğlu ile olan mutlu evliliğini, çocuklarıyla olan ilişkisini ve setlere dönme planlarını anlattı.

Eşiyle Uyumlu Bir Çift

Sinem Kobal, eşi Kenan İmirzalıoğlu ile 2016 yılında evlendikten sonra magazin haberleri arasında sıkça yer aldı. Çiftin 2020 yılında ilk kızları Leyla’yı, 2022 yılında ise ikinci kızları Lalin’i kucaklarına almasıyla birlikte aile hayatlarına odaklandıklarını söyledi. Kobal, eşiyle olan uyumlu ilişkisini şöyle anlattı:

“Kenan’la hayata bakış açımız, işimiz, özel hayatımız konusundaki düşünce ve isteklerimiz birbiriyle örtüşüyor. Kenan işinde çok başarılı, takdir ettiğim ve gurur duyduğum bir oyuncu. İkimiz de mümkün olduğunca kendi içimizde kalmayı seviyoruz. Çocuklarımız olduktan sonra bu daha da önemli hale geldi, çünkü büyürken özel alanları olsun istiyoruz.”

Çocuklarının Büyümesini Heyecanla İzliyor

Sinem Kobal, iki kızı Leyla ve Lalin ile ilgili de samimi açıklamalarda bulundu. Çocuklarının karakterlerini ve renklerini kimden aldıklarını şöyle anlattı:

“Leyla 2,5 yaşında, gerçekten Kenan’ın kopyası. Zaten renkleri de ona benziyor. Lalin yeni bir yaşına girdi. Daha ikimizin karışımı ama renkleri bana benziyor. İkisi de çok tatlılar. İnşallah her şey güzel olsun. Heyecanla büyümelerini izliyoruz.

Kobal, peş peşe anne olmanın hem güzel hem zor olduğunu, muhteşem bir sevgi ve muhteşem bir kaygı yaşadığını da sözlerine ekledi. Çocuklarıyla birlikte bahçeyle uğraşmayı çok sevdiğini ve toprakla vakit geçirmeye çalıştıklarını da belirtti.

Setlere Dönmeye Hazırlanıyor

Uzun bir aradan sonra geçtiğimiz haftalarda ilk kez bir ödül gecesine katılan Sinem Kobal, setlere döneceğini de açıkladı. Oyuncu, kendisini heyecanlandıracak bir hikaye bulduğunda yeniden kamera karşısına geçeceğini söyledi. Kobal, magazin haberleri yapmakta olan bir gazetecinin de rol alacağı bir film projesiyle ilgilendiğini de duyurdu. Kobal, filmde canlandıracağı karakterin bir sanatçı olduğunu ve üstsüz güneşlenmenin de filmin konusuyla ilgili olduğunu da ifade etti.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR