Survivor 2017’de Büyük Final Sabriye Elendi

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Survivor 2017 büyük final heyecanına sayılar günler kaldı. Survivor 2017’de geçtiğimiz gün dokunmazlık oyununu Berna’nın adaya veda etmesiyle birlikte gönüllüler takımından finale doğru giderken tek isim Ogeday oyunu kazandı. Böylece haftalar öncesinde Kıbrıs final biletini alan Sema ve bireysel dokunulmazlığı yakalayan Ogeday’ın konseyde elenmeyeceği kesinleşti.

SABRİYE VE ADEM ÜZÜNTÜLÜ ANLAR

İlhan Mansız dokunulmazlığı alması ile birlikte Adem, Sabriye ve Serhat arasından elenen oyuncu Sabriye oldu. Acun’un Sabriye’nin ismini okumasından hemen sonra, Sabriye ve Adem birbirlerine bakarak oyunu tamamladı.

Sabriye elenmesiyle birlikte şu sözleri kaydetti:

Sabriye: “Biliyordum anlamıştım aslında” şeklinde konuşarak birden gözyaşlarını tutamadı. Serhat oldukça önemli bir camianın eski bir oyuncusu. Adem’de keza öyle. Anlamıştım oylarımın az olabileceğini. Buraya katılarak birçok şey anladım ve kendimi geliştirdim. Çok dersler de alarak yaşadım. Benim adıma oldukça zor bir veda olacak dedi.

“BENİ DÜŞÜNME KARDEŞİM”

Veda sırasında önce Adem’e sarılarak ve gözyalşarını boğulan Sabriye, “Kendine iyi bak” şeklinde konuşurken Ademe destek olan sözleriyle adaya veda etti.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR