Survivor Ünlüler Furkan Elendi mi?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Survivor 2017 Ünlüler Gönüllüler bütün süratiyle sürerken bu hafta adaya veda eden isimde belli oldu. Dün Ünlüler dokunulmazlık oyununu kaybetmelerinin sonrasında şahsi dokunulmazlığı Adem almış ve konseyde ise 4 oy Sabriye, 2 oy Furkan şeklinde çıktığı amacıyla Sabriye ilk elenme adayı olmuştu. Adem ise şahsi dokunulmazlığı aldığı amacıyla elenmek üzere Furkan’ın ismini söylemişti. Günümüz dokunulmazlık oyununda ise tekrar Ünlüler takımı kaybederek İlhan Mansız’ın ismini söyledi. Sabriye, Furkan ve İlhan Mansız arasında en az oyu alarak elenen isim ise Furkan oldu.

Survivor’da bu haftanın ilk oynanan dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı aldı. 1-1’lik eşitlikten anında sonra final oyununa kalan gönüllüler dokunulmazlığı da kazanmayı bildi. Ünlüler takımında ise şahsi dokunulmazlık sembolünü Adem kazanarak 1 isim söyleme hakkını kazandı.

ADEM ELENME ADAYI OLARAK FURKAN’I SÖYLEDİ

Dokunulmazlık oyununu kazanamayan Ünlüler kendi içlerinde gerçekleştirdikleri oylama ile ismi en fazla söylenen Sabriye ilk eleme adayı olmasını sağladılar. Dokunulmazlık sembolünü kazandığı amacıyla Adem ikinci eleme adayı amacıyla Furkan’ın ismini verdi.

“SABRİYE’NİN GÜVENLİĞİNİ DÜŞÜNDÜM”

Adem, Furkan’ın ismini Sabriye’nin arzusuyla söylediğini açıklayarak, “Sabriye’nin güvenliğini düşündüm ve onun da arzusuyla bu bireyi söyledim. Hiçbir şekilde bir sorunum yok kendisiyle. Ama Sabriye’yi düşünmek zorundayım.” diyerek Furkan’ın ismini verdi.

FURKAN ADAYA VEDA ETTİ

Diğer dokunulmazlık oyununuda Ünlüler takımının kaybetmesiyle eş güdümlü İlhan Mansız kendi grubunda tespit edilen kişileri de güvenliğini sağlamak adına isteyerek potaya girdi. İlhan Mansız’ın da isteyerek potaya girmesiyle Sabriye, Furkan ve İlhan adada kalmak amacıyla SMS oylarının sonucunu beklediler. SMS oyları gelir gelmez bu hafta elenen isimde belli olmuş oldu. SMS neticesinde ünlüler takımının havucu Furkan adaya veda etti.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR