Teröristlerden Kalp Krizi Numarasıyla Kurtuldu

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

23 Haziran akşamı teröristlerin roketli hücumsına amaç bulunan İzmir Bayındır’da bu kez teröristler yol kesip vasıta kaçırdı. 2 PKK’lının kaçırdığı öne sürülen aracın sürücüsü evli ve 3 çocuk sahibi Erdal Kahyaoğlu (46), teröristlerin elinden “kalp krizi geçiriyorum” diye numara yaparak kurtuldu.

İLÇEDEN 8 KM UZAKLIKTA YOLUNU KESTİLER

İddiaya göre, 45 KY 701 plakalı hususi otomobili ile iftardan sonra ikamet ettiği kırsaldaki Hisarlık Mahallesi’ne doğru yola çıkan Kahyaoğlu’nun, ilçeden aşağı yukarı 8 kilometre mesafede Dereköy-Hisarlık arasında yolu kesildi. Otostopçu gibi davranan teröristler araca bindikten anında sonra gizledikleri silahlarına sarıldı. Ön koltuktaki terörist bıçak, arka koltuktaki ise beraberinde taşıdığı çuvalın amacıyladen uzun namlulu silahı çıkararak şoföre doğrulttu.

KALP KRİZİ GEÇİRİYORMUŞ NUMARASI

Kaçırılacağını anlayan Kahyaoğlu ise enteresan bir taktik geliştirdi. Önce, biraz arkada diğer bir vasıtayla gelen arkadaşlarının gelmesini bekleyen Kahyaoğlu arkadaşlarının geç kalması üstüne kalp krizi geçiriyormuş gibi numara yaptı.

yolunu-kesen-teroristlerden-kalp-krizi-numarasi_x_8585810_4758_z2[1]

TERÖRİSTLER KARANLIKTA KAYBOLDU

Otomobilin kapısını açarak, kendini aşağıya atan Kahyaoğlu’nun o anda kalp krizi geçirdiğini zanneden teröristler, Kahyaoğlu’nun cep telefonunu, kredi kartlarını ve 500-600 lira kadar parasını aldıktan sonra aracı gasp ederek karanlıkta kayboldu. Yaşadıklarına inanamayan Kahyaoğlu ise “Onları otostopçu zannettim. Aracıma bindiklerinde anladım ama iş işten geçmişti. Arkadan diğer bir vasıtayla gelen arkadaşlarım yetişsin diye onların tanım ettiği yoldan gitmek istemedim ve elimden geldiğince oyalandım. Son deva şeklinde canımı kurtarmak amacıyla numara yaptım” dedi.

ARAÇ TERK EDİLMİŞ HALDE BULUNDU

Gasp edilen vasıta olaydan aşağı yukarı 2 saat sonra lastiği patlayınca Kemalpaşa ilçesine yakın Yiğitler kırsalında terk edilmiş şeklide bulundu. Jandarmaya başvuran Kahyaoğlu ise yolunu kesen 2 teröristten birini tespit etti. Roketli hücum ile ilgisi olabileceği bildirilen teröristlerin yakalanması amacıyla geniş çaplı operasyon başlatıldı. Vakala alakalı soruşturmanın fazla yönlü sürdürüldüğü bildirildi. Vaka Bayındır’da büyük yankı uyandırdı. Kahyaoğlu’na destek bulunan vatandaşlar, “Birlik ve beraberliğimizi kimse bozamayacak” dedi.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR