YAY Burcu 27 Temmuz 2015 Burç Yorumları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

oglak-burcu-7-mart26 Temmuz 2015 Piyasa Yay burcu günlük burç yorumları. Günlük burç yorumları bugün neler söylüyor? 26 Temmuz 2015 Piyasa günü Yay burcu amacıyla nasıl geçecek? İşte burcunuza hususi günlük yorumuz ve gazetelerden derlenen günlük burç yorumları:

Sevgili Yay, bugünlerde eskiyle yeninin arasında gidip geleceksin. Ne yardan ne serden geçiyorsun. Geçmişe sünger çekemiyor yeniyi kabul edemiyorsun. Sezgilerinle hareket edersen düş kırıklıkları yaşarsın. Aldatılma ve aldanma temayülü çok. Her şey gün ışığına çıkacaktır. Biraz beklemeyi de bilmelisin.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumları Hürriyet Yorumu

Birkaç gün amacıyla, bölge tartışmaları destek veriyor ve uzlaşmayı zorlaştırıyor olabilir. Günlük burç yorumları Dolayısıyla, uzlaşılması gereken ya da uyuşma sağlanması gereken konularda ikna etmeniz gereken şahıslar varsa zorlanabilirsiniz. Bu esnada inatçılık etmekten uzak durmak doğru olacaktır. Günlük burcunuzu okurken, artan burcunuzun günlük yorumunu ilk önce okumalısınız. Hepinize eğlenceli günler, sıhhat ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel
Yay Burcu Günlük Burç Yorumları Milliyet Yorumu

Bugün öğle ardından burcunuza gelişen Ay hareket ve özgürleşme getiriyor. Kişisel alanda oldukça aktif olabilirsiniz.
Yay Burcu Günlük Burç Yorumları Sabah Yorumu

Ccedil;evre temaslarınızda sistemli hareket ettiğiniz amacıyla, bugün kendinizi oldukça dingin hissedeceksiniz. Kurallarınızın doğru işlediğiniz görmek sizi işlerinize olumlu bir biçimde yaklaştırıyor ve çok oldukça hevesli oluyorsunuz. Yaşamınızda gerçekleşebilecek bütün olaylara farkı bir biçimde yaklaşıyor ve çabalarınızın boşa gitmesinden hoşlanmıyorsunuz. Enerjinizi bölmeden yoğunlaşmalısınız.
Yay Burcu Günlük Burç Yorumları Vatan Yorumu

Bitirmek, başarmak ya da sunmak mecburiyetinde olduğunuz bir işin endişeleri gözünüzde çok büyütüyorsunuz. Ne kadar yeterli ve inançlı olduğunuzu hatırlayın. Kendi hususi meziyetlerinizin farkına varmak size çok şey katacak.
Yay Burcu Günlük Burç Yorumları Radikal Yorumu

Gün içerisinde eğitim faaliyetleri, davalar, yazılı belgeler ve temaslarınızdaki etkileşim konusu ile ilgili sorunlu bir günden geçmektesiniz. Bu sebeple mümkün sorunlarda insanların kendilerini ifade edebilmeleri amacıyla onlara bir fırsat oldukça vermeyi seçim etmelisiniz.
Yay Burcu Günlük Burç Yorumları Takvim Yorumu

İştahınıza dur demelisiniz. Ne kadar dinamik olursanız olsun düzensiz beslenmeden kaynaklanan sıkıntıların önüne geçmeye çalışın.
26 Temmuz 2015 Piyasa Yay burcu günlük burç yorumları. Günlük burç yorumunuz bugün neler söylüyor? 26 Temmuz 2015 Piyasa günü Yay burcu amacıyla nasıl geçecek? Burcunuza hususi günlük yorumuz ve gazetelerden derlenen günlük burç yorumları.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR