YENGEÇ Burcu 24 Temmuz 2015 Burç Yorumları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

oglak-burcu-7-mart İstediğiniz farklılıklari yapmak amacıyla çok büyük arzular duyabilirsiniz. Girişimde bulunmak dilediğiniz konuyla alakalı detaylı incelemeler yapabilir, bilgisine güvendiğiniz şahıslardan yardım isteyebilirsiniz. Pek basit olmasa bile fikirleriniz değişiyor ve ehemmiyet verdiğiniz konular ile alakalı incelemelerınızı derinleştireceksiniz. Projelerinizi yapmak amacıyla sabırlı davranabilirsiniz ve yakınlarınızın desteğini alabilirsiniz. Bugün detaylı çağrı ve organizasyonlara katılabilir, çarpıcı şahıslar ile karşılaşabilirsiniz ancak tedbirli davranacaksınız ve şuanlık olayların gelişmesini bekleyebilirsiniz. Kendinizi güncellemek amacıyla harekete geçebilirsiniz.

Yengeç Burcu Genel Durum

İyimser bir bakış açısının renklendireceği bir gün geçirebilirsiniz. Sizi sıkan küçük tefek detayları bir kıyıya bırakıp genel resmi görmeniz olası olacak. Gördüğünüzden de hoşnutluk duyacaksınız.

Yengeç Burcu Kariyer Durumu

İyimser bir bakış açısının renklendireceği bir gün geçirebilirsiniz. Sizi sıkan küçük tefek detayları bir kıyıya bırakıp genel resmi görmeniz olası olacak. Gördüğünüzden de hoşnutluk duyacaksınız.
Yengeç Burcu Hurriyet Yorumu

Maddi getirisi olabilecek işlere odaklanmalı, getirisiz olanları elimine etmelisiniz. İnandığınız şeyler amacıyla öneriler getirebilir ya da destekleyici olabilirsiniz. Günlük burç Bütün burçları aynı biçimde ilgilendiren ve kesinlikle okunması gereken gün geneli: Merkür ve Satürn arasında meydana gelen olumlu açı, uzun vadeli düşünmeyi basitlaştırıyor ve bu anlamda çok yararlı adımlar atmamıza yardım ediyor olacak birkaç gün amacıyla. Yapacağımız planlarda garantiyi ön plana alabilir, tedbirli ilerlemek isteyebiliriz. Resmi işlerle uğraşmak, matematiksel ya da bilimsel konulara eğilmek, işlerde disiplini ön plana çıkartmak eğilimlerinin artacağı beş günün içerisindeyiz. Daha aklı selim düşünebilir, ciddi ve yetişkin görüntümüzle girişeceğimiz işlerde istediğimiz neticeleri alabilir ya da işleri basitçe tamamlayabiliriz. İlişkilerimizi doğru kullanacağımız günler. Günlük burcunuzu okurken, artan burcunuzun günlük yorumunu ilk önce okumalısınız. Hepinize eğlenceli günler, sıhhat ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel
Yengeç Burcu Milliyet Yorumu

Falınız:Ev hayatınızla alakalı konular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içerisinde açık düşmanlara karşı tedbirli olmanızda yarar var. İletişimde olduğunuz şahıslarla aranızda huzursuzluk çıkabilir. Sorumlu olduğunuz konularda karar almakta zorlanabilirsiniz. Akşam saatlerinde keyif aldığınız şeyler amacıyla harcama yapabilirsiniz.
Yengeç Burcu Sabah Yorumu

Duygusal enerjinizi doğru kullanacağınız hususi günlerden biri. Partnerinizin Romantik yaklaşımlarından gerektiğince etkileneceksiniz. Arkadaşlarınızla organizasyon çalışmaları içerisinde olmanız, birtakım reaksiyonsal davranışları da yanında getirecektir. Ouml;fkelerinize hakim olmalısınız. Ccedil;evrenizin yardımına gereksinim duyabilirsiniz.
Yengeç Burcu Vatan Yorumu

Bugün evdeki hesabı çarşıdakine uyduramadığınızı hissedebilirsiniz. Genellikle sabah saatlerinde ev ve aile hususları ile alakalı yapılması gereken şeyler beklenmedik biçimde artabilir. Akşam saatleri ise evde rahat ve huzur var.
Yengeç Burcu Posta Yorumu

Bugün şahsi farklılıklar içerisinde olacak, ideallerinizi tekrar değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz. Ayrıca, bundan sonra enerjinizin tutmadığı, etkileşim kuramadığınız birtakım arkadaşlarınıza veda etme vakti da geldi.
Yengeç Burcu Takvim Yorumu

Kartınız Edebiyat… İnsanların neler hissettiklerini anlayabiliyorsunuz ve yardım amacıyla yarışıyorsunuz. Bugün insani yönünüz gerektiğince yüksek.
Günlük burç yorumları. 23 Temmuz 2015 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç. Yengeç burcu 23 Temmuz 2015 Perşembe günlük burç yorumu.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR