YENGEÇ Burcu 28 Temmuz 2015 Burç Yorumları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

oglak-burcu-7-mart27 Temmuz 2015 Pazartesi Yengeç burcu günlük burç yorumları. Günlük burç yorumları bugün neler söylüyor? 27 Temmuz 2015 Pazartesi günü Yengeç burcu amacıyla nasıl geçecek? İşte burcunuza hususi günlük yorumuz ve gazetelerden derlenen günlük burç yorumları:

Sevgili Yengeç, budalaca birtakım dedikodular yüzünden arkadaşlarınla biraz aran açılabilir. Soğuk birtakım sözler söylenecek.olaylar seni agresifleştirebilir. Sakin ve soğukkanlı hareket etmelisin ve en fazla sevdiğini bu dedikoduların dışında tutmaya özen göstermelisin. Akıl adamısın düşünerek hareket etmelisin.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları Hürriyet Yorumu

Bazı plan ya da programlarınızın istendiği gibi gitmeme ya da türlü nedenlerle bozulma olsılığı söz hususu olabilir. Günlük burç yorumları Ancak, en başta rahatsız edici gibi duran bu ilerlemelerin sizin yararınıza neticeler doğurma mümkünlülüğü yüksektir. Günlük burcunuzu okurken, artan burcunuzun günlük yorumunu ilk evvel okumalısınız. Hepinize eğlenceli günler, sıhhat ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel
Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları Milliyet Yorumu

Çalışma hayatınızdaki koşulların sizi yorduğunu düşünebilirsiniz. Sabah saatlerinde mesul olduğunuz konularda hata yapma riskiniz yüksek olabilir. Sizi yıpratan olaylara karşı dikkatli olmanızda yarar var. Hizmet aldığınız şahıslarla ilişkiniz gündeminizi etkileyebilir. İşlerinizde büyüme kaydetmek isteyeceğiniz bir gündesiniz.
Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları Sabah Yorumu

Bulunduğunuz koşulları çevrenizdeki bireylerin tepkisiyle eş güdümlü harmanlayacaksınız. Ouml;nce değer vermek istemeseniz bile, oldukça sonra olabilecek eksileri düşünecek ve vazgeçeceksiniz. Sağlığınızla alakalı bir problem görünmüyor fakat, uzun vakittir ihmal ettiğiniz bir genel kontrolden geçebilirsiniz. Aşırı enerjinin size vereceği zararları unutmamalı.
Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları Vatan Yorumu

Bugün motivasyonunuzu düşürmeye neden olacak bir grup tenkitler alabilirsiniz. Olumsuzu görmeye uygun insanlar yaptığınız işler amacıyla de buna yeltenebilirler. Kararlı ve net bir duruş yardımıyla verim alacağınız bir gün olacak.
Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları Radikal Yorumu

Bugün saat 01.43’de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün evvel ve üç gün sonra yoğun şeklinde hissettirecek bulunan yeni ay ile eş güdümlü finansal kaynaklarınız ve sahip olduğunuz değerlere vurgu yapılırken, bu süreçte parasal durumunuzu dengeli tutup, lüzumsuz harcamalardan kaçınmanız mühim olacaktır. Yeniay haftasında sevdiklerinizden şık bir hediye alabilir, kendinizi ilerletmek üzere yeni bir eğitime başlayabilir ve kendinize lüks eşyalar satın alabilir, alım satım işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Yeni ay saatinde etkin bulunan Mars karesi, temaslarde özgüveninizi yüksek bulundurmanıza rağmen, karşınızdaki insanlara ego ile değil, oldukça ılımlı, yumUşak ve sıcak kalpli yaklaşmanız gerektiği hususu ile alakalı sizi uyarmakta. Bu sürecin en şık haberi ise Satürn’ün Venüs ve Merkür’e uyumlu açı kurarak sizin yeniay haftasında yeni temaslar hususu ile alakalı desteklenmenizi sağlaması. Hafta çapında aşk hayatınızda sevinç duyacağınız ilerlemeler yaşarken, uzun süreli bir temasa başlayabilmeniz amacıyla her türlü desteği alıyorsunuz. Bu süreçte devam eden temaslarinizi şıkleştirebilir, hamilelik haberleri alabilir, yaptığınız işlerle oldukça başarılı olabilirsiniz. Yeni ay haftası birçoğunuza evlenme önerşık getirirken, birçoğunuz ise görülmemiş ve uzun soluklu temaslare başlıyor olacaksınız.
Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları Takvim Yorumu

Kartınız Dünüş… Bugün hayatınızda uzun süredir yer almasını dilediğiniz biri karşınıza her an çıkabilir ve bu sürpriz bir anda sizin amacıyla olumluluk yerine olumsuzlukta yaratabilir.
27 Temmuz 2015 Pazartesi Yengeç burcu günlük burç yorumları. Günlük burç yorumunuz bugün neler söylüyor? 27 Temmuz 2015 Pazartesi günü Yengeç burcu amacıyla nasıl geçecek? Burcunuza hususi günlük yorumuz ve gazetelerden derlenen günlük burç yorumları.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR