YENGEÇ Burcu 30 Temmuz 2015 Burç Yorumları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

oglak-burcu-7-mart29 Temmuz 2015 Çarşamba Yengeç burcu günlük burç yorumları. Günlük burç yorumları bugün neler söylüyor? 29 Temmuz 2015 Çarşamba günü Yengeç burcu amacıyla nasıl geçecek? İşte burcunuza hususi günlük yorumuz ve gazetelerden derlenen günlük burç yorumları:

Sevgili Yengeç, sevinçli bir gün geçireceksin. Uzun vakittir gerçekleşmesini beklediğin isteklerine kavuşacaksın. İlginç bir teklifle karşılaşacaksın. Arkadaşlarınla ilgilendiğin kadar ailenle de ilgilenmelisin. Sıhhat hususlarını ihmal etmen doğru olmaz. Gelecekle alakalı fikirlerini ailenle paylaşmalısın.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları Hürriyet Yorumu

Belli anlaşmalar, planlar ya da düzenlemeler kendi ortamında farklılaşma gerektiriyor ya da farklılaşmaya başlamış olabilir. Günlük burç yorumları Ertelemeler, gecikmeler ya da randevularda aksaklıklar oluşursa, siz, kendinize uyan farklılıklar yapmalısınız. Bütün burçları aynı biçimde ilgilendiren ve kesinlikle okunması gereken gün geneli: Sorumluluklar ön planda. Halledilmesi gereken işler, görevler ve sorumluluklar disiplin gerektirebilir. Gün ortamında karar alma yeteneğimiz yüksek. Öğle saatlerinde, insanlarla empati kurabilir, hiçbirşey beklemeden şefkatli yaklaşımlar içerisine girebiliriz ya da manevi başlıklı konular, dua etmek ya da spritüel alanlara ilgi göstermek amacıyla ideal saatlerde olacağız. Akşam saatlerinde ise, duygusal anlamda biraz baskı altında hissedebiliriz ya da rekabet içgüdümüz bizi hırçınlaştırabilir. Gücü doğru yönde kullanmak, manipülatif etkilere ilgi etmek gerekecektir. Günlük burcunuzu okurken, artan burcunuzun günlük yorumunu ilk önce okumalısınız. Hepinize eğlenceli günler, sıhhat ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel
Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları Milliyet Yorumu

İkili ilişkilerde denge arayışında olabilirsiniz. Açık düşmanlarınıza karşı ilgi etmeniz gereken bir gündesiniz. Gün içerisinde gerçekleştireceğiniz anlaşmalar gündeminizde mühim bir yer tutabilir. Sorumlu olduğunuz hususları düzeltmek ve oldukça güzel duruma getirmek amacıyla uğraşı içerisinde olabilirsiniz. Öğle saatlerinde hayal gücünüzü kullanmanız işleri kolaylaştırabilir.
Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları Sabah Yorumu

Eskiye ve ailenize bağlılığınız tartışılmaz. Bugün maddesel problemlerinız, sevdiklerinizin önüne geçebilir. Yaşamı sorgulayabilir ve geleceğinizle alakalı kaygılarınızı gündeme getirebilirsiniz. Güçlü hislerınız sizi yorgun ve kızgın yapıyor. Şartlar ne olursa olsun, ödün vermekten hoşlanmıyorsunuz. Bugün yoğun hisler ve arzularınız karşısında bocalamanız mümkün.
Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları Vatan Yorumu

Eşinizle aranızda konuşulması ve bir biçimde tatlıya bağlanması gereken meseleler olabilir. Bunları yok saymak, problemleri görmezden gelmek nafile. Eninde sonucunda yüzleşmek gerekecek. Konuları şahsi hırs safhasına taşımayın.
Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları Radikal Yorumu

Gün süresince yakın çevre, kardeşler ve akrabalarla ilişkilerinizi geliştirebilir, onlara vakit ayırabilirsiniz. Görüşmelerinizin fazla olacağı bugün, etkileşim konusu ile alakalı alınganlığa açık bir vakitdasınız.
Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları Takvim Yorumu

Her şeyin en güzelsini yaşamak, en güzelsine sahip olmak istiyorsunuz. Böyle olmayıncada başkaldırı ediyorsunuz. Hataları hep çevrenizde aramayın.
29 Temmuz 2015 Çarşamba Yengeç burcu günlük burç yorumları. Günlük burç yorumunuz bugün neler söylüyor? 29 Temmuz 2015 Çarşamba günü Yengeç burcu amacıyla nasıl geçecek? Burcunuza hususi günlük yorumuz ve gazetelerden derlenen günlük burç yorumları.

YENGEÇ Burcu 30 Temmuz 2015 Yorumları,
30 Temmuz 2015 YENGEÇ burcu yorumu,
2015-07-30 YENGEÇ burcu yorumları

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR