Robin van Persie İstanbul’da

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Fenerbahçe’nin aktarma etmek amacıyla kendisi ve kulübü Manchester United ile görüşmelerde varolduğu Hollandalı yıldız futbolcu Robin van Persie, İstanbul’a geldi.

Eşi ve iki çocuğunun da varolduğu hususi uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Havacılık Terminali’ne gelen Hollandalı futbolcu, sarı-lacivertli taraftarlarca coşkulu şekilde karşılandı.

Fenerbahçe Futbol Takımı Sportif Direktörü Giuliano Terraneo ve idari menajer Hasan Çetinkaya’nın havalimanında eşlik ettiği 32 yaşındaki forvet oyuncusu, pasaport işlemlerinin sonrasında kendisini dışarıda bekleyen taraftarları selamladı.

Hollandalı futbolcu, kendine sevgi gösterisinde tespit edilen taraftarların yanına gitti. Van Persie, bir taraftardan atkı alarak boynuna astı. Yıldız futbolcu, taraftarlarla buluşmasının sonrasında yine havalimanına girerek, değişik bir yerden çıkış yaptı.

– “Uçan Hollandalı” tezahüratı

Fenerbahçeli taraftarlar, Robin van Persie’nin İstanbul’a gelişi esnasında büyük heyecan ve coşku yaşadı.
Hollandalı futbolcuyu taşıyan uçağın İstanbul’a inişinden bir saat evvel havalimanına gelen taraftarlar, tezahüratlarla yeni aktarmalerini bekledi. Taraftarların “Uçan Hollandalı” şeklindeki tezahüratları ilgi çekti.
Emniyet güçlerinin havalimanında yoğun önlemler aldığı görüldü. Taraftarların havalimanın girişini kapatmaması amacıyla bariyerler kuruldu. Van Persie’nin havalimanından ayrılışı esnasında taraftarların coşkusu oldukça da arttı. Taraftarlar fazla sayıda meşale yakınca, Hollandalı futbolcu yoğun bir duman bulutu altında basın mensuplarına bildirimde bulundu.

Van Persie’den ilk açıklama!

Hollandalı yıldız, uçaktan iner inmez FB TV’ye şu açıklamayı yaptı: “Gerçekten kendimi fazla şık hissediyorum. Çok şık bir uçuştu. İstanbul’da olmaktan ötürü fazla mutluyum. Fantastik bir taraftarın önüne çıkacağım. Seslerini duydum, fantastik bir taraftarın önüne çıkmak amacıyla sabırsızlanıyorum.
Dirk Kuyt’la 10 senedir milli grupta birlikte oynuyoruz. Buraya gelmeden evvel onunla konuştum. Kuyt’a fikirlerini sordum. Bana buranın fazla büyük bir kulüp olduğunu söyledi. Bu kulübün ve taraftarların büyüklüğünden bahsetti. Umarım onları mutlu ederim.”

Taraftarlara seslendi!

Havaalanına kendisini karşılamaya gelen taraftarlara seslenen Persie, “Burada gördüğüm görüntülerden fazla etkilendim. Daha evvel fazla şey gördüm ama böylesini görmedim. Burada olmaktan gurur duyuyorum. Sizi mutlu etmek amacıyla herşeyi yapacağım. Buraya gelen herkese fazla teşekkür ederim.” dedi.

Beşiktaş’tan öneri aldı mı?

Hollandalı yıldız, Beşiktaş’ın kendine yaptığı aktarma önerşık ile alakalı soru üstüne ise “Benim amacıyla mühim tespit edilen burada olmak. Fenerbahçe’nin oyuncusu olmaktan ötürü fazla mutuyum. Türkiye’deki başka takımlara da saygı duyuyorum, lige saygı duyuyorum ama Fenerbahçe tafatarını mutlu etmek istiyorum” diye konuştu.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR