3. Köprü Çalışanlarına Söz Verilen İkramiyeler Dağıtıldı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

6 Mart 2016’da 3. köprüye son tabliyenin yerleştirildiği törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a köprü inşaatında çalışan işçilere ikramiye dağıtma sözü veren IC İçtaş’ın Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çeçen sözünü yerine getirdi.

ŞİRKET AÇIKLAMA YAPTI

IC İçtaş’tan uygulanan bildirimde ;

“Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi’nde vazife alan işçilerimizin ikramiyeleri, söz verildiği gibi Ramazan ayı evvel ödendi. 6 Mart 2016 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılması ile uygulanan son tabliyenin kaynak töreni esnasında kamuoyuna yansıyan ikramiye sözü ICA İçtaş Astaldi Ortaklığı yönünden yerine getirildi.” denildi.

AYRILAN ÇALIŞANLARA DA PARASI ULAŞTIRILACAK

ICA yönünden, esası 29 Mayıs 2013 tarihinde atılan ve Türkiye’nin yakın dönemdeki en mühim projelerinden biri bulunan projede ilaveten tabliye töreninden sonra iş bitimi sebebi ile işten ayrılmış bulunan işçilerin ikramiyelerinin de resmi bildirimleri müteakip ödendiği bildirildi.

erdogan-a-verdigi-sozu-sonunda-tuttu_x_8504093_1663_z1[1]

İŞTE O SÖZ

Erdoğan ile yüklenici firma sahibi arasındaki diyalog şu şekilde gerçekleşti:

ERDOĞAN: Sen şimdi buradaki personele birer ikramiye inşallah ver. Şimdi ikramiyenin miktarı ne olacak?

YÜKLENİCİ FİRMANIN SAHİBİ: Buraya kadar fazla büyük emek verdiniz. Bana bugünü yaşattığınız amacıyla fazla teşekkür ederim. İnşallah başka işlerle bitireceğiz. Bu işin bitiminde size birer ikramiyeyi vereceğiz.

ERDOĞAN: Bir dakika o şimdi doğru bir şey olmadı. Şimdi bunu sen zekatına, sadakana say. Biz o tarihi beklemeden hayırlısıyla inşallah. O vakit tabii Ramazan’dı. Şimdi şu şekilde yapalım. Ramazan başı inşallah, o da yaklaştı zaten. Ramazan’ın evvel inşallah diyelim, Ramazan’a girmeden kaçar lira vereceğiz. Hepsine eşit bir şey ver. Şimdi sözünü şu şekilde aldık 3’er bin lira inşallah sizlere vereceğiz. İşi bitenlere de giderken vereceğim diyor. Düğünler de tamam. O hususta bir sorun yok diyor.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR