Acun Ilıacalı’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan İtirafı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Son günlerde seneler önce Adnan Oktar’ın örgütünde olmasıyla konuşulan Acun Ilıcalı, katıldığı yayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı çıkarsız sempatisinin olduğunu söyleyerek “Ak Parti’ye oy verdim” dedi.

Yıllar önce Adnan Oktar örgütünde yer alan ve son günlerde bu durumdan dolayı konuşulan Acun Ilıcalı, Cüneyt Özdemir’in programına konuk olarak çarpıcı açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sempatisinin olduğunu söyleyen Ilıcalı, oyunu da Ak Parti’ye verdiğini belirtti.

“MADDİ DURUMUMDA CUMHURBAŞKANIMIZIN BİR ETKİSİ YOKTUR”

Özdemir’in “Cumhurbaşkanıyla ilişkisi nedir diye sor diyorlar. Sana sürekli soruluyor Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yakın, servetini yapmasında AK Parti ile ilişkilerinin etkisi var mı? Bu soruyu sormak bana zul geliyor ama Erdoğan mı zengin etti seni Acun?” demesinin ardından konuşan Ilıcalı, şunları söyledi: “Yani çok açık yüreklilikle iki konuyu söylemem lazım; birincisi maddi tarafımda bugüne kadar gelmemde cumhurbaşkanımızın herhangi bir etkisi olmamıştır bunu zaten herkes de görüyor benim kanalım hangisiydi Show idi sonra Star idi. Buraya reyting alıp ekonomi yaratmasında doğal olmayan ne var anlamış değilim.”

Acun Ilıacalı’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan itirafı: Sempatim var, Ak Parti’ye oy verdim

“AK PARTİ’YE OY VERDİM”

“Benim cumhurbaşkanımıza çıkarsız bir sempatim var AK Parti ile bir alakam olduğunu hatırlamıyorum. Ama oyumu kime verdim; AK Parti’ye verdim. Cumhurbaşkanımızı başarılı buluyorum.”

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR