Ali Çağın Kaygusuz’un Nişanlısından Duygu Yüklü Paylaşım

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Oyuncu Rıza Kocaoğlu’nun, İzmir’deki deprem felaketinde enkaz altında kalan arkadaşı Ali Çağın Kaygusuz, yaşamını yitirdi. Göztepe taraftarı olan Kaygusuz’un nişanlısı Özlem Zayıfoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yürekleri burktu.

Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu’nun, İzmir’deki 6.6 büyüklüğündeki deprem felaketinde enkaz altında kalan arkadaşı Ali Çağın Kaygusuz da hayatını kaybetti.

YÜREK BURKAN PAYLAŞIM

Kaygusuz’un nişanlısı Özlem Zayıfoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yürekleri burktu. Sevgilisi ile birlikte çekilen eski bir karesini yayınlayan Zayıfoğlu, paylaşımına şu notu düştü:

“SENİ O MORGDA GÖRDÜM VE BEN BİTTİM”

Benim canım sevgilim; sen dün beni bedenen bırakıp, gittin. Ben de o andan itibaren hayatıma yalnızca bedenen devam edeceğim. Bitki gibi… Seni o morgda gördüm ve ben bittim. Ben, ben değilim artık… Gerçek dünyada buluşup, orada da yapışık yaşamaya, birbirimizin her şeyi olmaya devam edeceğiz. Sen benim ruhum, kalbim, dünyamsın. Sana sevgim ve sadakatim sonsuz. Bunu hiçbir şey değiştiremez. Yüzüğümüz hep benimle olacak. Ben de seninle olacağım. Sesin kulağımda, anılarımız hep aklımda.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR