Antalya’da Anne Öldürüldü Engelli Oğlu Darp Edildi

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Antalya’nın Elmalı eyaletinde evinde ölü belirleme edilen Ayşe Borazan’ın eski kocası Ercan Ç., tekrar aynı evde baygın durumda bulunup hastaneye kaldırılan engelli oğlunun darp edildiğini iddia etti. Olayın peşini bırakmayacağını ifade eden Ercan Ç., zehirlendiği ileri sürülen eski eşinin ölüm sebebiyle alakalı ise bilgisinin olmadığını söyledi.

13 Şubat tarihinde 37 yaşındaki Ayşe Borazan ile 9 yaşındaki engelli oğlu B.K.Ç.’dan 2 gün süresince haber alamayan yakınları, hali polise bildirerek yardım talep etmişlerdi. Eve gelen polis, kapının açılmaması üstüne Cumhuriyet Savcılığından alınan izinle kapıyı kırarak içeri girdi. Polis, 6 sene evvel eşinden ayrılan Ayşe Borazan ile engelli oğlu B.K.Ç.’yi yerde yatar vaziyette buldu. Bu sırada eve gelen sıhhat ekipleri Ayşe Borazan’ın vaka yerinde hayatını kaybettiğini, çocuğun yaşadığını belirleme etti.

ENGELLİ ÇOCUKTA DARP İZLERİNE RASTLANDI

Evde baygın durumda belirleme edilen ufak çocuk, uygulanan ilk müoldukçalenin sonrasında ambulansla Elmalı Devlet Hastanesine kaldırıldı. ‘Olası öldürülme teşebbüsü’ şeklinde hastaneye giriş yapan ufak çocuk, buradaki ilk tedavisinin sonrasında acil şeklinde Akdeniz Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Hastaneye ‘travma’ ile ‘bilinç bulanıklığı’ şikayetiyle yatırılan küçücük B.K.Ç’nin göğsünün etrafı ve bacaklarında darp izlerine rastlandı.

Anne Borazan’ın cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumundaki otopsinin sonrasında yakınları yönünden alınırken, bayanın zehirlenerek öldürüldüğü iddia edildi. Borazan’ın net ölüm sebebi otopsi sonuçlarının sonrasında belli olacak.

“DOKTOR DARP DİYOR, POLİS ZEHİRLENME”

Kaş eyaletinde çiftçilik yapan B.K.Ç.’nin babası Ercan Ç. ise, eski eşinin öldüğünü ve oğlunun yaralandığını duyar duymaz Antalya’ya yaklaştığını belirterek, “Akşam telefon geldi, anında taksiyle Antalya’ya geldim. Acile girdiğimde her yeri yaralı yatıyordu. Doktor darp diyor, Elmalı’dan polis geldi bu zehirleme diyor. Göğsünde ve bacaklarında yaralar var” dedi.

“ÇOCUK YARALI OLMASA, ZEHİRLENMİŞ DİYECEĞİM”

Yaklaşık bir haftadır çocuğunun başında olduğunu ifade eden baba, oğlunun darp edildiğini ileri sürerek, “Çocuk yalnızca annesini istiyor. Okula gittiğini sanıyor, Cumartesi oldukça diyor. Başka bir şey konuşmuyor. Zorlukla yürüyebiliyor, oldukça bugün yeni ayağa kalktı, bana tutunarak yürüyebiliyor. Ben bu vakanın arkasındayım. Çocuk zehirlenmiş olsa bu tür olmaz. Polis öyle diyor ama çocuk yaralı olmasa zehirlenmiş diyeceğim” diye konuştu.

Ölen Ayşe Borazan’ın cenazesini teslim alan akrabası Emre Kocabaş ise, Borazan’ın yalnızca yüzünde şişlik gördüğünü söyledi. Olayla alakalı tahkîkat devam ediyor.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR