Bahçeli “Artist, Keçi Reklamı Yapıyor”

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün toplanan akil adamları eleştiri yağmuruna tutarken, “Nereden yazıldığı belli olmayan bir senaryoyu uygulamaya başlamışlar.” dedi.

Bahçeli, çözüm sürecine dair eleştirilerini sıralarken, Yeni Şafak Gazetesi yazarı Ali Bayramoğlu’nun çağrısıyla tekrar bir araya gelen akil insanlar heyetine sert eleştiriler yöneltti. Ünlü sinema sanatçısı Kadir İnanır amacıyla “artist, keçi reklamı yapıyor.” diyen Bahçeli, akil adamlar amacıyla şunları söyledi:

“ŞİMDİ KALKMIŞ TV’DE REKLAM YAPIYOR, KEÇİLER DİYE…”

“Artist, şimdi kalkmış TV’de reklam yapıyor, keçiler diye… Kendilerine göre de bir sinema oyuncusu. Bilmedikleri, nereden yazıldığı belli olmayan bir senaryoyu uygulamaya başlamışlardır.

bahceli-den-unlu-oyuncuya-sert-sozler-artist

“TÜRK SİNEMASINDA İKİ TANE SENARİST VAR…”

Bu sanatçı insanlar, bu tür senaryolara alışıktır. Türk sinema yaşamında iki adet senarist bulunmaktadır. Birincisi Bülent Oran, öteki Sefa Önal’dır. Fakir kız, varlıklı oğlandan tut, köyden kente geçerken problemler hep bu senaristlerin meydaan getirdiği filmlerle sinema yaşamı varlıklıleştirilmiştir.

“TÜRK MİLLETİ BÖYLE ZEHİRLENİYOR”

Bazıları bulunmaktadır içlerinde güzel oğlan, bazıları bulunmaktadır, yoksul kız ya da varlıklı kız şeklinde… İyi oğlanlar hep baş artist olarak, söz gelimi Ayhan Işık… Kötü adam da Ahmet Tarık Tekçe olmuştur. Bu senaryoların hepsi devam ediyor. Kim işine yarıyorsa Ayhan Işık, kim işine yarıyorsa Ahmet Tarık Tekçe olmuştur. İkisi de rAhmetli oldu. Türk milleti bu tür zehirleniyor.

“BUNLARI DA BULDULAR ÇIKARDILAR”

Hal bu tür olunca küresel güçlerin, emperyalistlerin yazmış bulunduğu senaryoyu oynayacak insanlara lüzumsinim bulunmaktadır. Bunları da buldular çıkardılar. Birçok sivil toplum kuruluşu, bunun hepsinin ortak noktası eş güdümlü hareket ettikleri çözüm programının altında gizli ancak çözümün ne bulunduğunu bilen yok. Kapsamı nereye kadardır, düşünen yok. Bir çözüm türküsüdür, devam ediyor.”

KADİR İNANIR’DAN BAHÇELİ’YE CEVAP

Hürriyet’in haberine göre ünlü sanatçı Kadir İnanır, kendisini eleştiren Bahçeli’ye ” Sayın Bahçeli anladığım kadarıyla benim tüm filmlerimin diyalogları bile biliyor. Ben 2.5 senedir barışı savunuyorum ve savunmaya devam edeceğim. Başka bir şey söylemeye lüzum yok.” cevabını verdi.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR