Beren Saat Kayınvalidesini Dinlemedi

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Türkiye’nin en gözde çiftlerinden Beren Saat ile Kenan Doğulu evliliği üstünde kara bulutlar dolaştığı iddiası, bomba tesiri yarattı. İddialara göre son 1 ayda iki ayrı projede eş güdümlü yer alan gözde çift, çekimlerde birbirlerine karşı soğuk tavırlar sergiledi. Beren Saat ile Kenan Doğulu’nun yakın etrafına göre ise gerginlik evvel ağabey Ozan Doğulu’nun eşi Ece Doğulu ve Saat arasında çıktı. Beren Saat, Ece Doğulu’nun büyük kızı Arya’nın yaş gününe nedensiz yere gitmeyince gerginlik büyüdü.

ELTİYLE DE ARASI BOZUK

Gerginliğe dedikodulara göre kayınvalide Serpil Doğulu da dahil oldu. Serpil Hanım, sosyal medyadan siyasi paylaşımlar yapan gelinini uyardı. İddiaya göre Serpil Doğulu, şık oyuncunun yaptığı sert çıkışların oğulları ve torunları da dahil olmak üzere bütün aileye zarar vereceğini gelinine söyledi. Fakat Beren Saat, sosyal medyadaki siyasi paylaşımlarını sürdürdü. Bunun üstüne de hem Serpil Doğulu hem de Ece Doğulu, şık oyuncuya uzaklık koydu. Bu arada Beren Saat’in instagram hesabından kayınvalidesini takip dahi etmemesi iddiaları güçlendirdi.

beren-saat-siyasi-paylasim-yapma-diyen

KULİSTE KALDI!

Kenan Doğulu’nun İstanbul’da verilen son konserlerine bakıldığında gerginlik iyice günyüzüne çıktı. Serpil Doğulu, oğlunu büyük oğlu Ozan Doğulu’nun eşi Ece Doğulu ile en ön sıradan izledi. Beren Saat ise kayınvalidesi ve eltisiyle arası açık bulunduğu amacıyla onların beraberinde bulunmadı. Güzel oyuncu, eşinin son birkaç konserini kulisten izleyerek anne Serpil Hanım ve eltisi Ece Doğulu’dan uzak kaldı.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR