Ceza Kimdir?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Ünlü rapçi Ceza’nın hayatı, kim olduğu ve şarkılarını nasıl indirebileceğiniz konularında bilgiler sunan makalemizle sizlere Ceza hakkında bilgiler vereceğiz. Ceza’yı yakından tanımak isteyen ve şarkılarını indirmek isteyenler için makalemiz faydalı olacaktır. Ceza şarkılarına nasıl ulaşabileceğiniz konusunu merak ediyorsanız makalemizin son bölümüne kadar okumalısınız.

Ceza, 31 Aralık 1976 yılında İstanbul’un Üsküdar ilçesinde doğmuştur. Asıl adı Bilgin Özçalkan olarak bilinmektedir. Daha ufak yaşlardan itibaren rap müzik söylemeye başlayan Ceza lakabını rap söylediği arkadaşlarından almıştır. Kendisine Fatalrhymer lakabını veren Ceza aslında elektrik teknisyenliği mesleğini yaparken rapçilik yapmaya devam ederken. İkisini aynı anda yürütmek istemedi ve bu mesleği bırakarak rapçi olmuştur. Yaptığı rap müziklerle Türkiye’de rap konusunda ilklerden olmanın yanı sıra en başarılı rapçilerden biri olduğunu gösterdi. Ceza bir dergideki röportajında Çankırılı olduğunu ve yıllardır İstanbul’da yaşadığını, ailesinin 3 göbektir İstanbul’lu olduğunu belirtmişti. Ceza’nın kardeşi Ayben de rapçi olarak tanınmaktadır. Ceza annesini 2004 babasını ise 2019 yılında toprağı verdi.

Ceza müziklerini sevenler için tüm Ceza rap müziklerini kısa sürede en kaliteli şekilde ulaşabileceğiniz bağlantıyı sizlere sunmaktayız. Ceza Tüm Şarkıların indir adresinden kolaylıkla indirebilir ve dinleyebilirsiniz. Özellikle Ceza’nın en çok dinlenen şarkısı Suspus Ceza indir adresinden indirebilirsiniz. Böylelikle ünlü rapçi Ceza’ya ait tüm şarkıları tek adreste istediğiniz tüm parçalarını bulabilir, indirebilir ve kolaylıkla dinleyebilirsiniz.

Kaynak: https://enyenimp3indir.net/

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR