Eray Tur ve Turizm

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Eray Tur uzman olduğu ve profesyonellikle yönettiği vize başvurusu işlemlerinde olduğu gibi turizm sektöründe de profesyonellikle hizmet vermektedir. Sektörde aileden aileye aktardığı deneyimi ve başarısı sayesinde öncü firma Eray Turun mottosu halka hizmet etmek olmuştur ve halka hizmet etmenin de kutsal ve bir o kadar önemli olduğunu belirtmiş, müşteri memnuniyetini ön planda tutmuştur.

İşine verdiği değerini hizmetlerinden elde ettiği başarılar ile kanıtlayarak vize işlemlerinden, yurt içi ya da yurt dışı organizasyon, tur hizmetlerine kadar adından söz ettirmiş, Türkiye’nin en çok tercih edilen kurumsal vize şirketi olmuştur.

Eray Tur ve Turizm Alanında Tecrübeleri

27 yıllık sektördeki tarihçesi ile Eray Tur, hizmet vermeye ilk yurt içi olarak başlamış daha sonra alanındaki uzmanlığı ile yurt dışına hizmet vermek için de açılmıştır. Yurt dışına çıkacak kişiler için organizasyon ya da tur gibi hizmetlerle kalmamış ülkelere gerçekleştirecek seyahatlerde müşterilerine vize danışmanlığı hizmeti sunarak vize firmaları arasında öncü firma olmuştur.

Birçok alanda aktif bir şekilde rol alan Eray Turun internet sitesi olan Eraytur.com adresinden ve iletişim adresleri olan:

850 969 83 75 ücretsiz destek hattı

532 176 62 46 acil destek hattı

Telefon numaralarından, turizm hizmetleri hakkında ek bilgi alınabilmektedir.

Eray Tur ve Sunduğu Turizm Hizmetleri

Eraytur, misafirleri için en avantajlı ve en uygun tatil planlamalarını yaparak, fuar ve kongre hizmetleri, tatil ve konaklama hizmetleri, yer hizmetleri ve gemi seyahatlerini düzenlemekte, yurt dışı, yurt içi turların planlanmasında da yardımcı olmaktadır.

Eray Tur Desteği İle Yurtdışı Turizmi: Almanya

Eray Tur sadece Almanya vize işlemleri maksadı ile halkın yanında görev almamakta Almanya’ya düzenlenecek herhangi bir organizasyon için de tatil ve konaklama hizmetleri sunarak yurt dışı turları düzenlemektedir.

Eray Tur güvencesi ve desteği ile Almanya vize başvurusu işlemlerinde halkın yanında bulunduğu gibi Almanya’ya gerçekleştirilecek seyahatlerde de yine halkın yanında yer almaktadır. Kısacası Eray Tur tercihi ile keyifli ve sorunsuz yolculuklar siz misafirlerini beklemektedir.

İş Ortaklarımız; vizeofisi.com- vizerandevu.com- schengenvize.net- vizerandevu.com- eraytur.com- almanyavisa.com

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR