Fransa’nın Başkenti Paris’teki Fırında Patlama: 2 Ölü, 47 Yaralı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Fransa’nın başkenti Paris’in merkezindeki bir apartmanın giriş katındaki fırında meydana gelen patlamada 2 kişi öldü, 47 kişi yaralandı. Dünyaca ünlü Paris Opera Binası ve ünlü alışveriş merkezleri Galeries Lafayette ve Printemps’in bulunduğu 9’uncu bölgedeki patlamanın ardından söz konusu fırında yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye sevk edildi.

PATLAMA FIRINDA MEYDANA GELDİ

Paris’in merkezindeki fırında meydana gelen patlamada apartmanın giriş katı tamamen harap oldu, patlama çevre binalardan da duyuldu.Yerel medya,fırında meydana gelen patlama sonrası, çevre dükkanlarda da hasar oluştuğunu, polisin, ‘bölgeden uzak durun ve yolları acil durum ekipleri için açık bırakın çağrısı’ yaptığını duyurdu.

“GAZ KAÇAĞINDAN KAYNAKLANDI”

Gaz sızıntısı nedeniyle meydana geldiği bildirilen, patlamanın yangına da neden olduğu ifade edildi.

2 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ, 47 KİŞİ YARALANDI

Olay yerine çok sayıda itfaiye sevk edildi. Alevlerin yakındaki sokaklara da sıçradığı patlamada 2 kişi hayatını kaybederken 47 kişi de yaralandı.

İÇİŞLERİ BAKANI AÇIKLAMA YAPTI

Fransa İçişleri Bakanı Christophe Castaner, olay yerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, durumun kontrol altına alındığını ve 200 itfaiyeciyle yangına müdahale edildiğini kaydetti. İki helikopter de yaralıları kurtarmak için çalışmalara destek verdi.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR