Göz Makyajında Maskaranın Önemi

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Göz makyajının tamamlayıcı malzemeleri arasında yer alan maskara kirpiklerin uzun, dolgun ve hacimli görünmesini sağlar. Her kirpik yapısı aynı değildir, bazı kişiler uzun ve ince kirpiklere, bazı kişiler ise kısa ve az kirpiklere sahiptir. Uzun olan kirpiklerin dolgun görünmesi, kısa olan kirpiklerin ise uzun görünmesi için maskara uygulamaya ihtiyaç duyulur. Sizde kirpiklerinizde istediğiniz etkiye kavuşmak için Maybelline rimel koleksiyonunu inceleyebilirsiniz.  Maybelline rimel çeşitleri arasında en popüler ürünlerden biri olan Maybelline Lash Sensational maskara, özel geliştirilmiş fırça yapısı sayesinde bir rimelden beklenin daha fazlasını sunuyor. Kavisli fırça yapısı en kısa kirpikleri dahi kavrayarak uzun, dolgun ve hacimli görünmesini sağlar. Kremsi yapısı kirpiklere kadife yumuşaklığı kazandırır. Taraklı fırça yapısı sayesinde kirpikleri tarayarak uzatır ve topaklanma yapmaz.

Maskara Sürmenin Püf Noktalarını Keşfet!

  • Maskaranızı kirpik yapınıza göre seçin.
  • Takma kirpik etkisini arttırmak için kıvırıcı kullanın.
  • Pürüzsüz ve kalıcı olması için maskara bazı tercih edebilirsiniz.
  • Maskarayı uygulamaya kirpik diplerinizden başlayın.
  • Kirpiklerin çıkış noktaları farklıdır. Tek bir yöne doğru uygulamak etkili bir sonuç için yetersiz olabilir. Bu yüzden sağa sola doğru tarayarak uygulayın.
  • Kirpiğin iç ve dış kısımlarına uygulama yaparken fırçayı dik tutun.
  • İki ince kat olarak sürün ve birinci uygulama sonrasında birkaç saniye ekleyin.

Göz makyajınızın daha çekici durması için Maybelline kapatıcı ile göz çevresindeki koyu halka ve renk eşitliksizlerini gizleyebilir, Maybelline eyeliner uygulayarak göz makyajınızı daha etkili hale getirebilirsiniz.

Renkli kozmetik deyince akla ilk gelen markalar arasında yer alan Maybelline bir makyajda istenilen tüm ürünleri yelpazesinde bulundurmaktadır. Sizde Maybelline fondöten, Maybelline ruj, Maybelline Lifter Gloss, Maybelline maskara ve tüm ürün çeşitlerini Dermokozmetika’da incelebilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, hızlı kargo ve kapıda ödeme imkanıyla tek tıkla hemen sahip olabilirsiniz.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR