Günlük Giyimin Trend Parçası: Pantolon Modelleri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Büyük kış indirimleri döneminde daha çok satın alınan pantolonlar her gardırobun olmazsa olmaz kurtarıcı parçasıdır. Klasik giyimden hoşlananlar spor ve macera tutkunları daha çok sade ve romantik tarzda giyim tarzı bulunanlar hemen her tarza uygun pantolon modelini kıyafeti ile rahatlıkla kombinleyebiliyor.

Kreatif tasarımlarla farklı şekiller verilerek kumaş yapısında değişikliğe gidilen salaş görünümlü veya büzgülü pantolon modelleri kullanımı rahat olması nedeniyle tercih ediliyor. Erkeklerde daha çok İtalyan kesim slim fit görüntüye sahip olan yazlık pantolon modelleri modern ve şık bir görüntü sağlıyor. Tasarımda daha çok dikkat edilen bacak kısmının dar olması ve vücudu daha orantılı göstermesidir.

Pantolon Neye Göre Seçilir?

Yazın pantolon tercih edilirken daha çok esneklik sağlayacak hareket kabiliyetini kısıtlamayacak modellere yönelinir. Sıcak havaların etkisiyle birlikte vücudun nem dengesini sağlaması ve ciltle temas ettiğinde alerjen etki uyandırmaması gerekiyor. Pamuklu ya da keten karışımı serin tutan kumaşlar daha çok tercih ediliyor.

80’ler Akımı Geri Dönüyor!

Pantolon modelleri dendiğinde son dönemlerde gençlerin en çok tercih ettiği jogger pantolonlar günlük hayatta en sık kullanılan modeller arasında yer alıyor. 80’lerin modasını yeniden canlandırmak vintage bir hava oluşturmak için Palazzo adı verilen yüksek bel ve daha çok geniş kesim İspanyol paça pantolonlar öne çıkıyor.

4 Mevsim Tercih Ediliyor!

İpek ya da saten kumaştan üretilebilen Palazzo modeli hazırlanırken keten kumaş başta olmak üzere ipek, poplin ya da krep kumaş kullanılarak tasarlanabiliyor. Dört mevsimde rahatlıkla giyilebilecek en rahat pantolon kumaşı pamuklu veya keten kumaştan üretilmiş olanlarıdır.

2023-2024 Sezonu En Çok Tercih Edilen Pantolon Modelleri

Dokuma kumaştan üretilmiş pantolon modeli chinoi, pamuk ve sentetik karışımı bir yapıda elde edilir. Her tarza uygun yazlık unısex beli bağcıklı keten modeller cepli veya ipli olarak hazırlanabiliyor. 2023-2024 kreasyonunda en çok tercih edilen pantolon modelleri arasında beli lastikli ve petrol yeşili su geçirmez büzük paça pantolon, etek görünümlü ve bağlamalı geniş paça deri İspanyol pantolon, likralı cırt cırtlı modelleri gardıroptan eksik olmuyor.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR