Flyzone Mall Of İstanbul

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Flyzone Mall of İstanbul her yaştan insana yeni ve çağdaş bir eğlence fırsatı tanıyor. Eğer yükseklere uçmak, yer çekimsiz bir ortamı deneyimlemek ve engelleri aşmak istiyorsanız zengin parkurları ile size çok sayıda uygun fırsat tanıyor.

Park eğlence için tüm önlemleri de alıyor. Dolayısıyla sorunsuz bir şekilde zaman geçirme fırsatı tanıyor. Sağlık önlemleri kapsamında sosyal mesafe kuralına uyuluyor. Flyzone’un her şubesi çok geniş olsa da sadece yüzde 50 kapasite ile çalışıyor. Ayrıca girişte her ziyaretçiye ateş testleri de yapılıyor.

Bunların dışında her ziyaretçiden sonra, sabah akşam fark etmeksizin bir dezenfeksiyon işlemi de gerçekleştiriliyor. Ayrıca güvenlik önlemleri de eksiksiz. Görevlileri hem eğlence sırasında sorun olmaması hem de kurallara uyulduğunu teyit etmek için hazır bulunuyor. Uçuşta yere sağlam bir iniş yapmak için altı kaydırmaz silikonlu çoraplar kullanılıyor.

Hangi Saatler Arasında Çalışıyor?

Peki, Flyzone’un Mall of İstanbul şubesi hangi saatler arasında çalışıyor? Flyzone’un farklı şubelerinde saat uygulamaları değişebiliyor. Bu nedenle gitmek istediğiniz yere göre saat uygulamasına bakmak gerekiyor.

Mall of İstanbul tıpkı diğer şubeler gibi haftanın her günü çalışıyor. Saat aralıkları ise 11.00 ile 21:00. Bu sadece hafta içi değil Cumartesi Pazar günleri için de geçerli.

Mall of İstanbul’un Fiyatları Nasıl?

Peki, Flyzone Mall of İstanbul fiyat listesi nasıl? Flyzone her şubesinde uygun fiyatlar teklif ediyor. Farklı dakika seçenekleri olduğu için kişiler kendilerine en uygun olanları seçebiliyor. Fiyatları incelemek isteyenler için tablo da şu şekilde;

Uçuş Türü Süre Fiyat İnternet Fiyatı
Base Flight 60 Dakika 130 TL 117 TL
90 Dakika 160 TL 144 TL
120 Dakika 190 TL 171 TL
Kids Flight 60 Dakika 120 TL 108 TL
Night Flight 60 Dakika 130 TL 117 TL
90 Dakika 160 TL 144 TL
120 Dakika 190 TL 171 TL
Group Flight (10+) 60 Dakika 120 TL
90 Dakika 150 TL

 

Eğer Flyzone Mall of İstanbul içerisinde eğlenceli zaman geçirmek isterseniz, farklı parkurları uygun fiyata deneyimleme imkanınız bulunuyor.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR