The Woman Studio Aksaray Kuaför

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

The Woman Studio müşterilerine sadece saç kesimi ve boyama işlemlerinde başarılı uygulamalar sunmakla yetinmez. Aynı zamanda sağlıklı ve bakımlı saçlara kavuşmanız içinde destekte bulunur. Keratin bakımından, sakinleştirici işleme kadar uygulamalar sayesinde göz kamaştırıcı saçlara kavuşmanız sağlanmaktadır.

The Woman Studio kaliteli hizmet süreci ve müşteri memnuniyeti ilkesi ile kadınların ilk durağı olmaya devam ediyor. Aksaray’da bulunan merkez şubesine ek olarak ülke genelinde de yeni şubeler açmaya hazırlanıyor. Fas’ta ilk yurt dışı şubesini açmak için düğmeye basan Ferit Yüksel, ‘’Dünyadaki tüm kadınlara en güzel hizmeti sunmak için harekete geçtik. Kadınlar, tecrübeli ellere saçlarını bırakmanın keyfini çıkarsın diye çalışıyoruz’’ dedi. Müşteri ile yakın arkadaşlık ilişkisi kurmayı başaran The Woman Studio ekibi, gönül rahatlığı ile güzellik işlemlerinizi tamamlamanızı sağlıyor.

Aksaray kuaförleri listesinde ilk sırada yer almayı başaran The Woman Studio aynı zamanda kalıcı işlemler hizmeti de sunuyor. İlk akla gelen epilasyon uygulamasının yanı sıra mikroblading, kaş silme, dudak renklendirme, göz shading ve diplenir de yer alıyor. Phibrows ve phicounter uzmanları tarafından gerçekleştirilen uygulamalar için ortalama 90 ila 120 dakika kadar süre ayırmanız yeterli oluyor. The Woman Studio müşterilerine piyasa fiyatlarına oranla daha uygun seçenekler sunuyor. Uzman kişiler tarafından yapılan kaş, kirpik ve dudak işlemlerinde müşterinin sağlığı da korunuyor.

The Woman Studio saç tasarımı ve bakımı alanında ise rakip tanımıyor. Saç kesimi öncesinde müşterinin yüz hatlarına en uyumlu model belirleniyor. Bu süreçte profesyonel ekibin danışmanlık hizmetinden yararlanmanız sağlanıyor. Ücretsiz olarak belirlenen saç modelinden sonra saçın doğal yapısını koruma odaklı işlemler uygulanmaya başlıyor. Bakıma ve onarıma ihtiyaç duyan saçlar için protein bakım ve keratin bakım olmak üzere iki seçenekli uygulama öneriliyor. Saçın boyama işleminden sonra bile natürel yapısına uygun bir görünüm elde edilmeye çalışılıyor. Ombre, sombre gibi işlemler öncesinde isteğe bağlı olarak dip boyası ya da tam boyama yapılıyor. Saç ve kaş uyumu için ortak bir renk belirleniyor. Saçın yapısına göre kesim işlemi uygulanıyor, gerekli noktalarda ışıklandırma yapılıyor.

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

FACEBOOK:  https://www.facebook.com/thewomanaksaray/

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/thewomanaksaray/

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR