Hayim Elendi Survivor Son Bölüm

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Survivor 2012 yılındaki yarışmacılar tek tek eleniyor. Bu hafta 11 haziran 2012 pazartesi günü Begüm ve Hayim arasında yaşanan SMS oylaması sonucu elenen isim Hayim olurken, Begüm adada kalan isim oldu. Hayim survivor yarışmasında düşüşleriyle ünlü oldu diyebiliriz. Her yarışmada en az birkaç kez düşen Hayim bazı oyunlarda komik sahnelere sebep oldu. Hayim son 5’e kalan ve final 4’lüsüne katılamayarak son anda finalist olma şansını kaybeden yarışmacılardan biri oldu.

10 Haziran 2012 pazar günü Begüm ve Hayim SMS oylamasına kalda. Oylama sabah saatlerine kadar sürdü. Survivor ünlüler gönüllüler 2012 yarışmasında bu hafta Hayim elendi. Hayim’in elenmesinden ziyade bu hafta Begüm’ün düşüşü survivor yarışmasına damgasını vurdu. Geçtiğimiz ödül yarışmalarında Hayim’i ödüle götürmeyen Begüm bu kez dokunulmazlık oyununda öyle bir düştü ki herkesi korkuttu. ANIL ile yarışan Begüm dokunulmazlık alabilmek için herşeyini ortaya koydu. Bayrağı almak için koşan Begüm bayrağı aldıktan sonra kütüğün ortasına çok kötü bir şekilde düştü. Begüm’ün düşmesiyle dizinden sakatlanmasından sonra Nihat’ta düşen yarışmacılardan oldu. Nihat koşarken düşerken boşluğuna gelen kütük ile zorlu anlar geçirdi. Begüm ve Nihat’ta zorlu ve acı dolu anlar yaşasada düşme sonrası kötü bir sakatlık olmadan ucuz kurtularak yarışmaya devam ettiler.

Survivor yarışmasında SMS sonuçlarıyla bu hafta Hayim elendi. Geriye kalan Begüm, Nihat, ANIL ve Hasan ise finale kaldı. Survivor bu 4 isim finale kaldı ve survivor yarışmasında 2012 yılının büyük ödülü olan 500 bin TL için yarışacaklar. Son olarak Hasan ödül oyununu kazanarak kalan bir haftayı tatil yaparak geçirme hakkı kazandı. Yani Hasan finale kadar tatil yapacak ve Survivor kıbrıs finali için gelecek.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR