İSPARK Genel Müdürü Görevden Alındı Mı?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

İSPARK’ın zarar ettiğine yönelik tartışmalar devam ederken, İSPARK Genel Müdürü Murat Çakır’ın görevden alındığı öne sürülmüş ancak İBB’den resmi bir açıklama gelmemişti. İddialar hakkında konuşan İBB Başkanı İmamoğlu, “Şu anda kamuoyuyla paylaşacağımız netleşmiş bir durum yok. Netleşirse, zaten paylaşırız.” ifadelerini kullandı.

İstabul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ile birlikte, yenilenen Maçka Demokrasi Parkı’nda incelemelerde bulundu. Maçka Demokrasi Parkı’nın İstanbulluların içinde güzel anılar biriktirdiği bir alan olduğunu belirten İmamoğlu, ” Maçka Parkı, İstanbul’un göbeğinde, merkezinde önemli parklarımızdan birisi. İstanbul’un en hareketli noktalarından biri olan Nişantaşı, Osmanbey gibi, o bölgenin akışla beraber bu parklardan geçerek Taksim Meydanı’yla, Atatürk Kültür Merkezi’yle, İstiklal Caddesi’yle buluşacak güzel aksılar oluşturma konusunda çalışmalarımız da devam ediyor. Maçka Parkı’mızın bu yeni hali İstanbul’umuza hayırlı olsun. Arkadaşlar güzel de bir tanımla, davetkar bir tanımla İstanbulluları ‘Maçka’da buluşalım’ diyerek de davet ediyorlar” dedi.

İmamoğlu’ndan ‘İSPARK Genel Müdürü görevden alındı mı?’ sorusuna yanıt: Şu an netleşmiş bir durum yok

“NETLEŞİRSE, ZATEN PAYLAŞIRIZ”

İmamoğlu, konuşmaların ardından gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. İmamoğlu, İSPARK Genel Müdürü Murat Çakır’ın görevden alındığı yönündeki iddialara, “Şu anda kamuoyuyla paylaşacağımız netleşmiş bir durum yok. Netleşirse, zaten paylaşırız. Yani özel bir husus yok. Bizimle çalışmak isteyen çok yönetici var. Bizimle, gelip emeğini ortaya koyan yöneticilerimiz var. Bazıları yorgun düşebilir, bazıları değişim isteyebilir, bazılarını biz değiştirebiliriz. Bunların hepsi mümkün. Normal hayatta, profesyonel hayatta, kurumsal hayatta mümkün. Ama şu anda kamuoyuyla paylaşacağımız netleşmiş bir husus yok” yanıtını verdi.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR