Mehmet Ali Birand Öldü

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Televizyon ekranlarının sevilen ismi Mehmet Ali Birand öldü. Ani şekilde vefat eden Mehmet Ali Birand geçtiğimiz günlerde yoğun bakıma alınmıştı. Safra kesesindeki stent değişimi için Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi yatıralan Mehmet Ali Birand son 2 gündür yoğun bakımda olduğu söyleniyordu. Sabah saatlerinden itibaren sosyal medya Mehmet Ali Birand’ın öldüğü iddialarına ise kimse inanmazken, bu iddialar akşam saatlerinde gerçek oldu.

Mehmet Ali Birand Öldü

Haber spikeri olarak tanıdığımız, yorumculuğu ve program sunucusu olarakta bilinen Mehmet Ali Birand 32. gün programıylada birçok olayı açıklığa kazandırmak için uğraşıyordu. Yorumları radyo, televizyon ve gazete köşelerinde hergün yayınlanan Mehmet Ali Birand malesef artık hayatta değil. Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi’ne Safra kesesindeki stent değişimi için yatırılan Mehmet Ali Birand’ın bir anda gelen ölüm haberi herkesi şaşırttı. 17 ocak 2013 saat 18:30 itibariyle ölüm haberini aldığımız Mehmet Ali Birand’ın sadece stent değişimi için gittiği hastanede gelen ölüm haberine kimse inanamadı. Uzun yıllardır habercilik sektöründe bulunan Mehmet Ali Birand’ın ölümü sosyal medyada sevenlerinin üzücü yorumlarına neden oldu.

Mehmet Ali Birand Neden Öldü

Sabah saatlerinden bu yana Mehmet Ali Birand’ın öldüğüne dair sosyal medyada dolaşan iddiaları Umur Birand yalanlamıştı. Akşam saatlerinde ise Mehmet Ali Birand’ın ölüm haberini Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesinde babasını gözünü kırpmadan bekleyen Umur Birand verdi. Umur Birand, Mehmet Ali Birand’ın ölüm haberini verdi. Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand, safra kesesindeki stent değişimi için ameliyat olmuştu. Beklenmedik bir şekilde ölüm haberi alınan Mehmet Ali Birand tüm habercilik sektöründeki arkadaşlarını üzerek hayata veda etti.

 

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR