Nesrin Cavadzade’nin Üstsüz Güneşlenmesinin Nedeni Ortaya Çıktı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Attığı her adım olay olan oyuncu Nesrin Cavadzade tatilde üstsüz güneşlendiği anlarla magazin gündeminde olay olmuştu. Bir mücevher markasının reklam filmi için kamera karşısına geçecek olan Cavadzade’nin, güneş yanığı izi olmasın diye bu yönteme başvurduğu öğrenildi.

Son olarak FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde boy gösteren Nesrin Cavadzade, bu kez Bodrum tatilinde üstsüz güneşlenmesi ile dikkatleri üzerine çekmişti. Ünlü oyuncunun magazin gündemine oturan bu hareketinin bir sebebi varmış.

TATİLDEN CESUR GÖRÜNTÜLER

Yakın arkadaşlarıyla birlikte keyifli anlar yaşayan Nesrin Cavadzade, konakladığı otelin iskelesinde objektiflere yansıdı. Tatilin tadını çıkaran ünlü oyuncu, bir süre sonra sıcaktan bunalarak kendisini serin sulara bıraktı.

Nesrin Cavadzade’nin üstsüz güneşlenmesinin nedeni ortaya çıktı

BİKİNİ ÜSTÜNÜ ÇIKARTIP GÜNEŞLENDİ

Ardından denizden çıkan Nesrin Cavadzade, iskeleye uzanarak güneşlenmeye başladı. Güzel oyuncu sıcaktan ve güneşin yanığı korkusundan olacak ki bikini üstünü çıkarmaya karar verdi. Çevredekilere aldırış etmeyen güzel oyuncu, üstsüz şekilde sere serpe uzanıp güneşlendi.

Nesrin Cavadzade’nin üstsüz güneşlenmesinin nedeni ortaya çıktı

REKLAM ANLAŞMASI İÇİN YAPMIŞ

2. Sayfa’da yer alan habere göre, bir mücevher markasının reklam filmi için kamera karşısına geçecek olan Cavadzade, güneş yanığı izi olmasın diye bu yönteme başvurmuş.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR