Nice Teknik Direktörü Favre Sneijder’i Yedekte Düşünüyor

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Nice takımının hocası Lucian Favre Sneijder’e grupta yer bulmasının gerektiğince güç olduğunu belirtti. Yedek kadroda yer bulmasının bile güç olduğunu bildiren Nice takımının İsviçreli teknik direktörü Lucian Favre, Vitesse ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi maçından evvel açıklamalar gerçeklştirmeyi ihmal etmedi. Teknik Direktör Favre Sneijder’e grupta yer bulmasının güç olduğunu söyledi.

“WESLEY’E KADRODA YER BULMAM ZOR”

İsviçreli teknik adam, takıma katıldığı günden bu yana kadroya girmekte güçlanan Wesley Sneijder ile alakalı de konuştu. Favre, “Wesley, sezon başı hazırlık kampına geç katıldı. Daha sonra ayak bileğinden sakatlandı. Onu kademeli şeklinde hazırlamaya çalışıyoruz fakat bir oyun sistemimiz var. Biz 4-4-2 oynuyoruz. O 9 numaranın arkasında, 9,5 gibi oynuyor. Ona kadroda yer bulmam güç. Bunu ona da açıkladım” ifadelerini kullandı.

SADECE 3 MAÇTA OYNADI

Sezon başında bedelsiz şeklinde Galatasaray’dan ayrılan Wesley Sneijder, imza attığı Nice’te yalnızca 3 maçta 265 dakika fırsat bulabildi, fakat skor katkısı veremedi.

Bir zamanlar Galatasaray’da oynayan Sneijder şimdilerde teknik direktörü tarafından  yedekte tutuluyor. Bu durum oyuncuyu üzmesinin yanı sıra futboldan soğutabilir. Özellikle futbolu bıraktığında Galatasaray’a tekrar gelmek istediğini belirten Sneijder bu konudaki düşüncelerini öne çeker mi bilinmez. Ancak Sneijder bir süre daha yedekte durması halinde takımdan ayrılma kararı bile alabileceğinin sinyallerini verir gibi görünüyor.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR