Nicki Minaj Pound The Alarm – Yeni Klibi

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Her klibiyle olan Nicki Minaj yepyeni klibiyle yine büyüledi. Saç stili, giyimi ve klipleriyle dünya magazin gündeminde popüler olan Nicki Minaj, yeni şarkısına klip çekti. Klibi bugün yayınlanan Nicki Minaj Pound The Alarm şarkısına çektiği kliple yine olay olacak.

Nicki Minaj, Pound The Alarm müziğine klip video çekerek bugün yayınladı. Bugün tüm müzik kanallarınada yollayan kliple ilgili kendi facebook ve twitter adreslerinde de paylaşımda bulundu. Pound The Alarm şarkısına klip çeken Nicki Minaj, şarkıda Brezilya’lı sambacılarada yer verdi. Dansçı sambacı kızların yanı sıra kendide Brezilya’cı sambacılar gibi giyinerek klipte dans ediyor. Bazı kısımları bir önceki klibine benzesede yine oldukça başarılı bir çalışma olmuş. Özellikle bir önceki klibi açık seçik olması insanları tahrik etmesi ve bu yüzden bazı ülkelerde yayınlanması yasaklandığı için yeni klibin erken gelmesi Nicki Minaj için iyi olmuş.

Nicki Minaj, şarkının güzelliğinin yanı sıra kliplede ne kadar başarılı olduğunu gösterdi. Kısa sürede dünyada tanınan şarkıcı Nicki Minaj, güzel fiziğiylede göz dolduruyor. Özellikle erkek hayranlarının fazla olduğu bilinen Nicki Minaj Pound The Alarm klibinde de güzel sahnelere yer verdi. Göğüs frikiği veren Nicki Minaj şarkıya ayak uydurmakta sıkıntı çekmedi. Pound The Alarm şarkısına klip çeken ve bunu bugün yayınlayarak tüm dünyadaki hayranlarına duyuran Nicki Minaj, sosyal medyada da yeni klibini duyurdu. Nicki Minaj, Pound The Alarm klibiyle ilgili resim ve videoları kendine ait facebook ve twitter hesaplarında da paylaşarak herkese duyurdu.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR