Nihat Altınkaya Merve Büyüksaraç Hakkında Konuştu

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Survivor’dan ani bir şekilde elenerek ayrılan Merve Büyüksaraç haftalardır yaptığı açıklama ile survivor yarışmacıları ve Acun Ilıcalı’yı kötülemek için çabalıyor. Survivor adasında yemek verildiğini ve Acun Medya çalışanlarının kendisini yönlendirdiğini iddia eden Merve Büyüksaraç’a survivor 2011 sezonu yarışmacısı Asena’nın yorumlarından sonra şimdi 2012 survivor ünlüler gönlüllerin şampiyonu Nihat Altınkaya sitem geldi.

Nihat Altınkaya ile yapılan röportajda Merve Büyüksaraç’ın yanlış konuştuğunu ve adada ödül olarak verilen yiyecekler dışında yemek verilmediğini söyledi. Sadece Acun Ilıcalı ve Acun Medya’yı değil aynı zamanda tüm yarışmacılarında hakkını yediğini söyleyen Nihat, buz dolabında yiyecekler gelmişti onlarıda ödül oyununda kazandık bunun dışında yemek verilmedi diyerek Merve Büyüksaraç’a çattı.

Nihat Altınkaya sorulan “Size Yemek veriyorlar mıydı?” sorusuna ise “Bize yemek verilseydi kimse açlıktan bayılmazdı.” ilk olarak açlıktan bayılan kişinin Merve Büyüksaraç olduğunu hatırlatan Nihat Altınkaya’yı aynı zamanda survivor görüntüleride destekliyor. Merve Büyüksaraç yaklaşık 10 kez aç olduğunu ve çok zor durumda olduklarını yiyecek bulamadıklarını söylediği görüntüsüde mevcut. Merve Büyüksaraç’ın bu görüntüler karşısında yemek verdiler demeside kendi ile çelişkiye düştüğünü gösteriyor.

Nihat Altınkaya, sadece buzdolabı ödülü kazandıklarında Acun Ilıcalı’nın içerisine yiyecekler koyduğunu ancak bunun ödül olduğunu ve bunun dışında yiyecek verilmediğini söyledi. Diğer arkadaşlarınında aynı konuştuğunu ve Merve Büyüksaraç’ın tüm arkadaşları suçladığı için haklarını yediğini söyledi.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR