O Ses Türkiye Yeni Sunucusu Saadet Özsırkıntı Kimdir?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

O Ses Türkiye’yi yayınlayan Saadet Özsırkıntı’nın büyük başarısı… Genç sunucu medya dünyasının prestijli mükafatleri arasında gösterilen Dünyanın Dijital Enleri’nde ‘Yılın En İyi Çıkış Yapan Program Sunucusu’ mükafatını almıştı. Bu mükafat genç ve başarılı sunucu amacıyla sürpriz değil. Çünkü bu noktaya gelene kadar güzel bir eğitim ve tecrübesi tespit edilen Saadet Özsırkıntı’nın TV macerası bir reklam filmiyle başlamıştı.

BÜYÜK BAŞARI

Güzel sunucu şimdi de reyting rekortmeni müsabaka uygulaması ‘O Ses Türkiye’de sunuculuk yapıyor.

SAADET ÖZSIRKINTI KİMDİR?

Saadet Özsırkıntı 12 Mayıs 1990 tarihinde doğdu. Adanalı tespit edilen Özsırkıntı ilk eğitimini Özel Çağ Koleji’nden aldı ve buradan mezun oldu. Ardından ilk şeklinde Koç Üniversitesi’nde eğitim aldı. Daha sonra Maltepe Üniversitesinde Sosyoloji eğitimi alan Saadet Özsırkıntı İngiltere’ye dil eğitimi amacıyla gitti.

o-ses-turkiye-de-herkesin-merak-ettigi-suncu-7746575_x_8299_300[1]

BİRÇOK BAŞARISI VAR

Saadet Özsırkıntı mesleğe Fanta reklam filmi çalışmasıyla başladı. Özsırkıntı, oldukça sonra CnnTürk”te staj yaptı. Komik Videolar isimli uygulamanın sunuculuğunu üstlenen Özsırkıntı ardından TV8’e geçti. Burada evvel Dünya Listeleri isimli müzik uygulamanını yayınlayan Saadet Özsırkıntı oldukça sonra Survivor’a gitti ve Backstage sunuculuğu yaptı. Saadet Özsırkıntı Yetenek Sizsiniz ve O Ses Türkiye’nin “En güzel 10” isimli canlı uygulamanında sunuculuk yaptı. Şu anda O Ses Türkiye’nin sunuculuğunu yapıyor.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR