Podolski Galatasaray’lı Taraftarlardan Özür Diledi

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Galatasaray’ın Alman futbolcusu Lukas Podolski, Spor Toto Süper Lig’de Osmanlıspor’a 2-1 yenik oldukları maçta, girdikleri çoğu pozisyonu şanssızlık sebebiyle golle sonuçlandıramadıklarını söyledi.

Karşılaşmanın sonrasında gazetecilere bildirimde tespit edilen Podolski, sahalarında gerçekleştirdikleri ilk lig maçını kazanma hedefini gerçekleştiremediklerini ifade ederek, “Evimizde 3 puan alabilmek istiyorduk ama olmadı. Birfazla gol olanağı yakaladık. Biraz oldukça dikkatli olmamız lazım. Birfazla denememiz oldu ama gol atamadık. Şanssız günümüzdeydik. Futbolda bu tür şeyler olabiliyor. Daha sıkı çalışarak, ileriki hafta telafi etmek istiyoruz. Sonuçta bu karşılaşmadan puansız ayrıldık. Daha fazla çalışıp, önümüzdeki maça bakmamız lazım” diye konuştu.

İki haftada 5 puan yitirmeleri konusu ile alakalı Alman futbolcu, “Biz şampiyon takımız. Herkes bize karşı etkili oynamaya çalışıyor. Taraftarımıza ve rakiplerimize gücümüzü göstermeliyiz. İki maçta bir puanımız var ama sezon uzun. Daha fazla çalışıp, niteliğimizi meydana koyup, gerçek gücümüzü göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

podolski-ozur-diledi_7626338_9665_z1[1]

Alman futbolcu, Burak Yılmaz ya da Umut Bulut çiftinden hangisiyle oynamayı seçim ettiğinin sorulması üstüne, “Kimin oynayacağına hocamız karar verir. Takımı hoca yapıyor. Biz de kendi mevkimizde en iyisini vermeye çalışırız” cevabını verdi.

Taraftarın oyundan alınan Burak Yılmaz’a reaksiyon gösterdiğinin ifade edilmesi üstüne de Lukas Podolski, “Ne söyleyebilirim ki. Ben bir futbolcuyum. Sahada en iyisini yapmaya çalışıyorum. Takımla alakalı başka kararlar hocanındır” demekle yetindi.

Bu arada maçtan sonra stattan ayrılan Galatasaraylı futbolculardan Burak Yılmaz, Selçuk İnan ve Fernando Muslera’nın moralsiz bulunduğu gözlendi.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR