Survivor Bozok mu FatmaGül mü – Kim Elendi?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışmasında bu hafta yine birbirinden çekişmeli oyunlar oynandı. 4 Mayıs 2013 tarihinde oynana ödül oyununu Ünlüler Kazandı. Ünlüler ödül oyununu kazanarak yiyecek ve televizyon ödülünün sahibi olurken, Gönüllüler haftaya kayıpla başladı. Ödül oyununu kaybeden Gönüllüler takımı toparlanamadı ve Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 bu hafta Gönüllüler oyun alamadı. Gönüllüler 5 mayıs 2013 tarihinde oynanan ödül oyununuda kaybederken, Ünlüler ödül oyununu kazanarak piknik yapma şansı elde ettiler.

Ünlüler Gönüllüler Arasındaki Dengesizlik Bozuldu

Ünlüler takımı Gönüllüleri 3 hafta üst üste yenmeyi başarmış ve 3 kişiyi elemişti. Gönüllüler takımı ise ne ödül oyunu nede dokunulmazlık kazanamıyordu. Özellikle Gönüllüler takımında Duygu ve Bozok’un kavgası Gönüllüleri iyice yıpratmış ve üst üste oyunların kaybedilmesine yol açmıştı. Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışmasında son 3 haftada tam tersi bir düzen oluştu. Buda Gönüllülerin 3 hafta üst üste dokunulmazlık kazanması şeklinde oldu. Gönüllüler takımında kalan son 5 yarışmacı tüm olumsuzluklara rağmen kenetlendi ve şeytanın bacağını kırarak Ünlüleri 3 haftadır konseye göndermeyi başarıyor. Bu hafta oynana ödül oyunlarında da Gönüllüler Ünlüler takımına denk bir takım olduklarını göstererek daha önce Ünlüler ve Gönüllüler arasındaki dengesizliğin bozulduğunu gösterdiler.

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 Dokunulmazlık Oyunu

Bu hafta dokunulmazlık oyununda oldukça riskli ve karşılıklı kavgalara neden olabilecek bir oyun vardı. Denge rahtası üzerinde düşürme oyununda karşılıklı olarak 3 kez düşüren kişi takımına 1 puan kazandırıyor. Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışmasında 5 mayıs 2013 pazar akşamı yayınlanan Survivor programında Ünlüler dokunulmazlık oyununa iyi başladı. Gönüllüler özellikle FatmaGül’ün aldığı oyunlar sayesinde farkı kapattı. Ancak, son oyunlarda Hilmi Cem ve Murat’ın alamadığı oyunlar nedeniyle 10-8 kaybederek bu hafta konseye gidecek takım oldular. Çekişmeli dokunulmazlık oyununu kazanan Ünlüler 3 hafta aradan sonra dokunulmazlık oyunu kazarank Survivor yarışmasında bu hafta konseye Gönüllüleri yollamayı başardı.

Birleşme Partisine 1 Hafta Kaldı

Ünlüler ve Gönüllüler takımında giden sayısı arttıkça birleşme partiside yaklaşıyor. Gönüllüler bu hafta 1 kişi daha gönderecek ve 4 kişi kalacak. Ünlüler ise 6 kişi oyuna devam edecek. Henüz birleşme partisi tarihi açıklanmasada haftaya birlşemenin olması bekleniyor. Birleşme sonrası takımlar tek bir adada toplanacak ve tüm yarışmacılar bireysel yarışmaya devam edecek. Birleşme partisi sonrası eski takım arkadaşları konseyde birbirlerini desteklemeye devam edebilsede kalacak olan son 4 yarışmacıdan 1’i Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışmasının şampiyonu olarak büyük ödülü kazanacak.

Survivor Bozok mu FatmaGül mü – Kim Elendi?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler adeta birbirine girdi. Hilmi Cem ve Murat arasında düşünerek FatmaGül’ün oyunlarda iyi performansa sahip olmadığını ve Fatmagül’ü yazmaları gerektiğini düşündüler. Fatmagül bu duruma sinirlendikten sonra Duygu ile konuştu. Duygu ise Hilmi Cem ve Murat’ın yanına giderek neden Bozok’u yazmadıklarını sordu. Hilmi Cem ve Murat’la tartışan Duygu “Siz Adam değilsiniz” şeklinde konuşunca Hilmi Cem ve Murat Duygu’nun üzerine yürüdü. “Adamlığıma laf ettirmem!” diyen Hilmi Cem duruma çok öfkelendi. Konseyde tartışmalar ve açıklamalar devam ederken, oylama yapıldı. Yapılan oylama sonucu 06.05.2013 tarihinde elenmek üzere SMS oylaması çıkacak isimler ise Bozok ve Fatmagül oldu. 2 Bozok, 2 Fatmagül, 1 Duygu olarak sonuçlanan oylama sonucunda SMS oylamasıyla Bozok yada Fatmagül bu hafta adaya veda edecek. Bozok mu elenecek yoksa Fatmagül mü? Fatmagül mü elenecek yoksa Bozok mu elenecek hepsi yarın akşam yani 6 mayıs 2013 tarihinde açıklanacak olan Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışması programında belli olacak.

Bu Hafta Survivor Bozok Elendi

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler araların yapılan oylama sonucunda Fatma Gül ve Bozok SMS’e kaldı. SMS oylaması sonucu Bozok adaya veda etti. Bozok 6 Mayıs 2013 itibariyle elenen isim oldu. Bozok Fatma Gül Fakı ile çıktığı SMS oylaması sonucu daha az oy alarak adaya veda eden isim oldu. Bozok’un Survivor macerası elenmesi sonucu bu hafta bitti. Bozok’un elenmesiyle Gönüllüler takımı 4 kişi kaldı.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR