Terazili Dolum Paketleme Makinası Fiyatları & Modelleri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Terazili dolum paketleme ürünleri, kahve, bakliyat, kuruyemiş, baharat gibi maddelerin üretimi veya paketlemesi yapan firmaların en çok ihtiyaç duyduğu makina çeşididir. Ayrıca, paketleme makineleri sayesinde ürünlerin, fresh, taze ve güvenilir şekilde muhafaza eder.Bu alanda isteğinize bağlı olarak birçok farklı paketleme makineler vardır. İhtiyacınıza göre değişik modeller bulunmaktadır. Terazili dolum paketleme makinaları saklamak istediğiniz ürünlerin miktarlarını belirlemek açısından büyük bir kolaylık sağlar. Her ürün için farklı bir paketleme makinesi modelleri vardır.

Kahve Dolum Makinaları

Kahve çok hassas bir üründür. En ufak bir sızıntı,karışıklık veya değişiklik kahvenin bütün tadını ve aromasını bozabilir. Bu yüzden kahve paketleme süreci çok büyük dikkat ve özen gerektirir.  Tercih edilen makinalar öğütülmüş ya da kavrulmuş kahveyi dış etkenlerden korur. Özellikle kahve için tercih edilebilecek makina çeşitleri; BM-A Vidalı Paketleme Makinesi, SA-A Yarı Otomatik Vidalı Dolum Makinesi.  Terazili dolum makinelerinin hepsi AISI 304 paslanmaz çelikten üretilmiş olup, istenilen ağırlıkta-gramajda ürün paketlemesi yapabilmektedir. SA-A Yarı Otomatik Vidalı Dolum Makinesi, toz, gıda veya gıda dışı bütün ürünlerin paketlenmesini sağlar. Özellikle, bu alanda yeni kullanıcılara büyük bir kolaylık sağlar. Dokunmatik ekranı ve farklı dil seçenekleri ile kullanıcı dostu bir deneyim sunar.

Kırılgan Ürünleri Paketleme Makinaları

Kurabiye, cips, kraker, patlamış mısır veya küp gofret gibi daha kırılgan ürünler için daha farklı makina model çeşitleri kullanılmaktadır. İnce yapıları ve çıtır özellikleri sebebiyle kurabiye, kraker ve küp gofret için FMQ-W Çoklu Elektronik Terazili Quadro Paketleme makinaları tercih edilebilir. Makinadaki, elektronik terazi, otomatik temizleme ve ürün besleme, çoklu boşaltma,  her paketleme dolum makineleri AISI 304 paslanmaz çelik kefe, dokunmatik ekran ve farklı dil seçeneği içermektedir. Ayrıca ürün yapısı ve tipine uygun şekilde üretim yapmaktadır. Cips paketlemesinde ise daha farklı bir model tercih edilmektedir. BM-L Lineer Terazili Paketleme Makinası, SA-L  İki Kanallı Lineer Terazili Yarı Otomatik Paketleme Makinası kullanılmaktadır. Lineer yapısı sayesinde ağırlık kontrolü, değişken titreşim ayarına sahip besleme kanalları içermektedir. Yapılacak ambalaja göre sıcak veya soğuk yapıştırma teknikleri kullanılır. Patlamış mısır paketlemesi için BM-L Lineer  makinası kullanılır. Bu makinaya ek olarak IM-L Lineer Terazili Paketleme Makinası kullanılmaktadır. SA-L yapılı terazili dolum makineleri ise ürün gramajı ayarlanarak hızlı paketleme sağlar. Üretim kapasitesi düşük veya orta olan firmaların kullanımı için daha uygundur.

Bakliyat Paketleme Makinaları

Büyük gramajlarda paketlenecek ürünler için daha farklı modeller tercih edilmektedir. Pirinç, fasulye, barbunya, nohut, bulgur, mercimek ve patlamış mısır gibi ürünler için çuval paketlemesi gerekmektedir. Bakliyat ürünleri için daha çok BM-V Volumetrik Paketleme Makinesi kullanılmaktadır. Az zamanda çok paketleme imkanı sağlar. Ayrıca, kolay ayarlanabilir benek sensörü ile hassas paketleme de kolaylık sağlar. Pirinç paketleme için IM-V Paketleme Makinası kullanılmaktadır. Pirinç diğer bakliyatlara göre daha farklı bir dokusu olduğu için dikkat edilmesi gereken bir üründür. Pirinç paketleme makinası kolay değiştirebilir yaka sayesinde kolay paketleme imkanı sağlar. Hassas tartım sayesinde güvenilir bir şekilde paketleme imkanı sağlar.

Terazili Dolum Paketleme Makinaları kullanılacak alana göre farklı modeller içermektedir. Her model için farklı bir fiyatlandırma söz konusudur. Tercih edilecek makinaya bağlı olarak satın alınacak yerle iletişime geçilmesi gerekmektedir.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR