Erdoğan Nato Zirvesinde Önemli Temaslarda Bulunacak

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün birçok devlet adamıyla aynı gün içerisinde görüşme yapacak. Yoğun bir gün geçirecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan Nato zirvesi Brüksel’de bulunuyor. NATO zirvesi için Brüksel’e gece saatlerinde gitmiş olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün yani Perşembe günü birçok ciddi temaslarda yer alacağı öğrenildi.

Tayyip Erdoğan ilk olarak “NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Toplantısı”na dahil olacağı Belçika’nın başkenti Brüksel şehrinde NATO programı dahilinde ve zirve içerisinde önemli temaslar gerçekleştireceği duyuruldu.

Cumhurbaşkanı NATO Zirvesinde Kimlerle Görüşecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan öncelikle Macron ardından May ve son olarakta Merkel ile görüşmelerde bulunacak. Bu açıdan Erdoğan henüz süresi belli olmayan bir zamanda ise Wiltcher’s Steigenberger Otel vasıtasıyla Macron’la karşılıklı konuşmalar yapacak. Yine önemli gelişmeleri gündeme getirecek olan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan NATO zirvesi için gitmiş olduğu Brüksel’de önemli temaslar gerçekleştirecek. Tüm bu temasların ayrıntıları merakla beklenirken, son dönemde artan terör olayları ve büyük ülkelerin bu terör örgütleri destekleme devam etmesinin yanı sıra terör örgütü olarak kabul etmemesi konularına da değineceği düşünülüyor.

En son olarakta yeni NATO Karargah Binası’nda son temasını gerçekleştirecek olan Erdoğan Birleşik Krallık Başbakanı May ile görüşmelerde bulunacak ve Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmenin ardından Almanya Şansölyesi Merkel ile de bir araya gelmeyi ihmal etmeyecek.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR