GTA San Andreas Oyunu İpuçları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Öyle bir dünya hayal edin ki yapabileceğiniz şeylerin sınırı olmasın. Uçak, helikopter gibi araçlara binerek oynadığınız dünyaya yukarıdan bakmak sizin elinizde. Ben sıkılırım daha farklı şeyler isterim derseniz de bir tank ile sınırları zorlayabilirsiniz.

Son yıllarda ortalığı kasıp kavuran bu oyun için daha fazlasını yapmak istiyorum derseniz Gta 3 hileleri size yardımcı olabilir. Size düşen sadece şifrenizi yazmak ve oyunun keyfini çıkarmaktır. Gta 4 hileleri ve Gta san andreas hileleri’ni kullanarak düşmanlarınızı alt etmeniz içten bile değil. Oyunu bilgisayarınıza kurduktan sonra karakterimiz bir yerde beliriyor. O noktadan itibaren karakterimize ister oyun içinde bulunan görevleri yaptıralım, istersek de şehir içerisinde özgürce dolaşalım.

Ama bu süreçte de gangsterlere ve tehlikeli adamlara karşı algılarımızın açık olması gerekiyor. Gta san andreas hileleri bu noktada bize bir yol gösterebilir. Hemen şifreleri yazarak mücadelemize devam edebiliriz. Gta 3 hileleri ve Gta 4 hileleri’ni kullanmamız için önümüzde hiçbir engel bulunmuyor. Oyunsever ve bir de bunun yanında aksiyon ve heyecan aramaktaysanız hiç vakit kaybetmemeli, hemen oyunu bilgisayarınıza kurup tehlikelere karşı mücadelenizi cesur bir şekilde vermelisiniz. Unutmayın güçlü olmak zorundasınız.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR