Sosyal Medyadan Tanıştığı Çocuğu İstismar Etmek İstedi

   2026 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Diyarbakır’da 33 yaşındaki bir şahıs, sosyal medya üzerinden yazıştığı 11 yaşındaki erkek çocuğuyla cinsel istismarda bulunmak üzere buluşmak istedi. Oğlunun hesabını karıştırırken gördükleri karşısında şoka giren baba, yazışmayı sürdürerek buluşma ayarladı. Şahıs, çocuk yerine babasının yaklaştığını görünce kaçtı.

SOSYAL MEDYA HESAPLARINI İNCELEDİ

Olay, dün öğlen saatlerinde ortaya geldi. Edinilen bilgiye göre, 35 yaşındaki Sadık Ö., bir hafta evvel 11 yaşındaki oğlu B.Ö.’nün sosyal medya hesaplarını incelerken 33 yaşındaki M.A.’dan gelen mesajları gördüğünde şoka girdi. Oğlunun hesabı üzerinden oğluymuş gibi yazışmayı devam ettiren baba Sadık Ö., dün M.A. ile buluşmak amacıyla sözleşti. Konuşmada 3 kez yer değiştiren M.A., dördüncü adreste B.Ö. yerine babasının yaklaştığını görünce bankalara para taşıma işinde sarfedilen zırhlı bir araca binerek kaçtı. M.A., vaka yerinden kaçarken 3 bireyin de yaralanmasına sebep oldu.

“ÇOCUĞUMA CİNSEL İSTİSMARDA BULUNACAKTI”

Yaşadıkları ile alakalı İHA muhabirine açıklamalarda tespit edilen baba Sadık Ö., oğlunun telefonundan sosyal medya hesaplarını incelediğini ve bir mesajın kendisinin ilgisini çektiğini söyledi. Çocuğunun mesajlarını denetim ettiğinde gördükleri karşısında şoka girdiğini bildiren Sadık Ö., “Mesajları denetim ettiğimde ‘Senden çok hoşlandım, çok güzelsin’ gibi mesajlar gelmiş oğlumla arasında 20’den çok yaş tespit edilen şahıstan. Bende oğlumun yerine geçerek mesaj attım, ‘Nasıl hoşlandın’ gibi. Öyle mesajlar atmaya başladı ki ‘Bana dürüst olursan ben de sana dürüst olacağım’, ‘Ben sana para vereceğim’ tipinde mesajlar attı. Ben de bugün benim çocuğuma yapmışsa, yarın başkasının çocuğuna da yapar düşüncesiyle hareket ettim ve plan kurdum. Oğlumun adıyla şahsım mesaj atıyordum. Niyetini öğrendim, çocuğumla, dilim varmıyor bunu söylemeye ama cinsel temasa girme hedefli konuşmalar geçiyor. Hatta ‘eve gittiğimizde bunu yapacağız’ tipinde söylemleri vardı. Açık açık çocuğumla cinsel temasa girecekti. Bunların hepsi mesajlarda var. Önce ben şahsım yakalayıp cezasını verecektim, sonra polise teslim edecektim. Arkadaşlarımızla planı kurduk, kapıyı açtık, çocuk inmeden onu yakalamaya çalıştık. Ama ne hikmetse bankalara para dağıtan bir emniyet şirketinin personeliymiş. Verilen arabayla benim çocuğumu kaçırıp cinsel tacizde bulunacaktı, belki de öldürecekti.” dedi.

“BENİM OĞLUMA YAPIYORSA KENDİ ÇOCUĞUNA DA YAPIYORDUR”

Yaptıkları plana karşın şahsı yakalayamadıklarını açıklayan Sadık Ö., “Zırhlı vasıtayla kaçınca arkadaşlarımıza çarptı, kırmızı ışıkta geçti. Emniyete gidip şikayette bulunduk. Tacizci evli, 3 çocuğu var. Benim oğlumun yaşında çocuğu var, o benim çocuğuma yapıyorsa kendi çocuğuna da yapıyordur. Mazıdağı eyaletinde yaşıyormuş, karısını o bölgeye bırakıp burada arkadaşları ile yaşıyormuş. Arkadaşları evde olmayınca oğluma ‘eve gel’ diye mesaj atıyordu. Bildiğiniz sapık bir şerefsiz. Çocuğumun psikolojisi bozulmasın diye biraz temkinli davrandım ama şunu düşündüm, ben bu vakası kapatırsam yarın bir başkasının çocuğuna da aynı şey olacak. Belki başkasının çocuğu öldürülecek, atılacak. Ben ailelere şunu söylemek istiyorum, erkek kız fark etmiyor çocuğunuzun kesinlikle sosyal medya hesaplarını takip edin. Mesajları takip edin, elinizden geldiği kadar çocuklarınıza sahip çıkın.” diye konuştu. Acılı baba, zanlının yakalanmasını ve en yüksek ceza almasını beklediklerini sözlerine ekledi.

Diğer Haberler

Uğurcan Çakır için Jose Mourinho Devrede

Trabzonspor'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan adı Galatasaray ile anılan kal...

Çocukların Anısına, Enkaza Balonlar Bağlandı

Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden biri de Hatay oldu...

Galatasaray Kasayı Ağzına Kadar Dolduracak

Gösterdiği performansla taraftarın büyük beğenisini alan Galatasaray'ın yıldızı ...

Türkiye 3 Metre Kaymış Durumda

Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerle ilgili açıklamalarda bulunan Kandilli...

Kırklareli'nde Bir Köye 100 Kilo Uyuşturucu Atıp Gitti

Bulgaristan veya Yunanistan'dan kalktığı öne sürülen bir helikopterin Türkiye sı...

Fabrikada Döküm Makinesine Sıkışan Genç İşçi Yaşamını Yitirdi

Manisa Organize Sanayi Bölgesindeki Bir Fabrikada Döküm Makinesine Sıkışan Genç ...

Icardi, Wanda Nara'ya İstanbul'da Dava Açtı

Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi, boşanma sürecinde olan eşi Wanda Nara'ya ka...

Benfica ve Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde Yeniden Eşleşti

Şampiyonlar Ligi Play-off’ta Tarihi Rövanş: Benfica ile Real Madrid Yeniden Ka...

CHP'de Kriz Derinleşti: Mahkemeden Kesin Karar Vurgusu

CHP’nin 38’inci Olağan Kurultayı hakkında verilen mutlak butlan kararı sonrası y...

Fırıncı Elektrik Faturasını Görünce Küçük Dilini Yuttu

Fransa'nın kuzeydoğusundaki Bollwiller kasabasındaki bir fırıncıya 109 bin eurol...

Şiddet İçerikli Dizilere Reklam Boykotu Başladı

Okul Saldırıları Sonrası Medyada Radikal Değişim: Şiddet İçerikli Dizilere Rekla...

Trump Venezuela'yı ABD'nin Yeni Eyaleti Yapacak

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, küresel siyaset ve enerji deng...

Avrupa Parlamentosu ABD Ticaret Anlaşmasını Askıya Aldı

Süreç Belirsizliğe Girdi Avrupa Parlamentosu, ABD yönetiminin Grönland’a yöneli...

Beşiktaş'ın Kazak Yıldızı Zaynutdinov Tarihe Geçti

Beşiktaş'ın Kazak futbolcusu Bakhtiyor Zaynutdinov, milli takım forması altında ...

CHP'den Muharrem İnce'ye Teklif Geldi Mi?

CHP'nin milletvekili adaylığı teklif ettiği öne sürülen Memleket Partisi Genel B...
GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR