Emrah Yılmaz Instagram’da Tüm Dikkatleri Üzerine Çekiyor

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Uzun süredir fenomen olan Emrah Yılmaz ilgiyi hiç kaybetmeden takip edilmeye devam ediyor. Yapmış olduğu her kombin ile adından söz ettirmeyi başarıyor. Paylaştığı fotoğrafları ve videoları ile gönüllere taht kurmuş olan ve herkesin takip etmekten zevk duyduğu biri olmayı başaran Instagram fenomeni Emrah Yılmaz şimdi de yayınladığı videolarla büyük bir ilgi görmeye devam ediyor. Emrah Yılmaz sahip olduğu E-Y-7 Instagram adıyla büyük bir kitle tarafından merak ediliyor. Attığı her adımı, yaptığı her kombini olay yaratan Instagram fenomeni pek çok gence de giyim ve yaşam tarzı açısından örnek oluyor.

Emrah Yılmaz kendine has oluşturduğu tasarımları ve aksesuarlarıyla da dikkat çekiyor. Sosyal medyadan çoğunuzun takip ettiği isimlerin başında yer alan Emrah Yılmaz yapmış olduğu paylaşımlar ve işlerle giderek daha fazla kişinin takip ettiği biri. Duruşu, seçimleri, karizması ve olaylara yaklaşımıyla moda ve trendlere hakim olduğunu gösteriyor. Kendine has tarzı ile ürün de tasarlayan Emrah Yılmaz tekrar tekrar izlenen, oluşturduğu kombinlerde ki ürünleri tek tek değerlendirilen bir isim haline geldi.

e_y_7 Instagram ismi ile Antalya’da yaşadığını gösteren bir sosyal medya hesabınA sahip. Hesabını aktif kullanan kişilerden biri olan Emrah Yılmaz Türkiye’de Giyim ve stil olarak akla gelen ilk isim haline geldi. Sosyal medya trendlerini takip eden gençlerin çoğu Emrah Yılmaz’ın giyim stili ve tarzını, seçmiş olduğu aksesuarları inceliyorlar. Pek çok erkeğin idolü ve kadınların hayranlık duyduğu isim olan Emrah Yılmaz kendine özel tasarımlar ile büyük beğeni topladı. Son dönemin en iyi giyinen erkeği olan Emrah Yılmaz aynı zamanda gitmiş olduğu mekanlarda yapmış olduğu çekimlerle de yine hem karakterini hem de tarzını yansıtan videoları takipçileriyle paylaşıyor. Kısa sürede binleri aşan beğeni sayısı ile en çok sevilen fenomen oldu. Emrah Yılmaz moda akımının son trendlerini üzerinde taşıyarak yüzlerce insana bu anlamda örnek teşkil ediyor.

Kendine Has Tasarımlar Ve Tarza Sahip

Instagram’ı yakıp geçen isimlerden olan Emrah Yılmaz kendine has bir tarza sahip. Moda trendlerini kendine göre yorumlayan ve kombinlerine kazandıran Emrah Yılmaz bu işi çok iyi biliyor. Peşinden gidecek yüzlerce genç ile birlikte yepyeni bir akım oluşturuyor. Emrah Yılmaz sosyal medya fenomeni olmasını sahip olduğu tarza kendi tasarımı olan aksesuarlara ve ürünlere borçlu. Genellikle kendine ait isim ve soy ismini sembolize edecek tasarımlar oluşturuyor. Ayakkabılarına, kemerlerine, telefon kılıfına ve cüzdanına kadar tüm aksesuarlarına şık ve kendine has bir detay katıyor.

Emrah Yılmaz İnstagram Adresi: https://www.instagram.com/e_y_7/

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Emrah Yılmaz (@e_y_7)’in paylaştığı bir gönderi

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR