Erdoğan’ın Hakkındaki İddiaları Dile Getirdi

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

TRT’nin yeni haber spikeri Erhan Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın huzurunda ile alakalı uygulanan iddiaları dile getirdi. Çelik Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, “Bir defalığına yaptığım bütün başvuruları geri çekerek, temiz bir sayfa açarak, bundan ardından amacıyla önüme bakacağım” dedi.

“BİRLİK BERABERLİĞİ GÜÇLENDİRMEK İÇİN NE YAPMAMIZ GEREKİR?”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT ortak yayınında misafir olarak gündeme dair mühim açıklamalarda bulundu. Programın sonlarına doğru TRT haber spikeri Erhan Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, “İçinden geçen bu süreçte, üstelik fazla da uzak olmayan gazetelerden, televizyonlardan, sosyal mecralardan bazı saldırılarla karşı karşıyayız. Hiç olmayan hakaretler, iftiralar, iddialar.. Bunlar da söylediğiniz milli birlik ve beraberlik vurgusunu temelden sarsıyor. Genellikle medyayı da amacıylae alarak bu hususta kendisini savcı, kendisini hakim, kendisini polis, kendisini jandarma gibi ifade ederek, sağa sola çağrılar yaparak insanların üstüne kin ve tahrikle toplumu ayaklandırmaya çalışan bir grubun zenginliği söz konusu. Bizzat bunu ben kendi üzerimde yaşayarak hissediyorum. Bu birlik ve beraberlik duygusunu sizin nezdinizde oldukça da sağlamlaştırmak amacıyla ne yapmamız gerekir?” olarak soru yöneltti.

“BİR DALAŞA GİRMENİN HİÇBİR ANLAMI YOK”

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise bu soru karşısında, “Öncelikle bir defa şuna inanacağız. Kem söz sahibinindir. Hakaret en fazla bize geliyor. Bizim yediğimiz hakareti basit basit herkes yemiyor. Bize her taraftan saldırıyorlar. Sadece içeriden değil. Hem içeriden hem dışarıdan… ve yalnızca şahsıma da değil. Aileme varıncaya kadar bugüne kadar fazla saldırılar yedik. Biliyorsunuz son olarak da kongre merkezimizin açılışında da ifade ettim. ‘Şahsımla alakalı hakaretlerden ötürü açılmış davaları çekeceğim’ dedim. Farklı düşüncelerde herkes olabilir. Medyada her bireyin aynı düşüncede olması koşul değil. Ancak değişik düşüncede de olsan eleştiri yaparsın, bu saygındır. Ama hakaret etme hakkı yoktur. Sizin gerçekleştireceğiniz iş nedir? Yargıya müracaattır. Siz televizyonda bu işi yapamayabilirsiniz. Ama yazılı medya olsanız da köşeden yanıt vermek amacıyla bir dalaşa girmenin hiç bir manası yok. Bunlar bu ülkenin birliğine yarar sağlamıyor, zarar getiriyor. ” ifadelerinde bulundu.

hakkindaki-iddialari-erdogan-a-anlatip-aldigi_x_8674994_9081_z2[1]

“BUNDAN SONRASI İÇİN ÖNÜME BAKACAĞIM”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ifadelerinden büyülenen TRT haber spikeri Erhan Çelik de “Ben televizyon ekranlarından FETO’cu olduğumu duydum. Aynı vakitte ajan olduğumu duydum. Eşim üzerinden hakaretlere maruz kaldım. ve şunlar malesef arkadaşlarımızın bildiği televizyon yayınlarıydı… Genellikle ve bilhassa milli birlik vurgusunun kuvvetlenmesi gereken bu zamanlarda ben de bu konuşma üstüne bir defalık yaptığı bütün başvuruları geri çekerek, temiz bir sayfa açarak, bundan ardından amacıyla önüme bakacağım ” dedi.

“EN HAYIRLISINI YAPARSIN”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın buna tepkisi ise “En idealini yaparsın. En hayırlısını yaparsın. ve bu bu tür olumsuz kötü şeyler yazanların, yapanların hepsi de yanlarına kar kalacaktır. Hele hele insanların ailevi hayatlarıyla uğraşmak; onlarla dalaşmak kimsenin ne haddinedir, ne hakkıdır.” oldu.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR