Facebook’ta Nasıl Yüzlerce Kişi Beğenebilir?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Sosyal medyanın gücünü artık hepimiz biliyoruz. Aktif olarak hemen her an akıllı cep telefonu ve bilgisayar, tablet gibi birçok cihazdan sosyal medya ile etkileşimde bulunuyoruz. Sosyal medyada beğeni ve yorumlara göre diğer kişilerin sizin hakkında olan görüşleri de farklılık gösterebilmektedir. Sosyal medyada etkileşimde bulunurken popüler bir kişi olduğunuzu kanıtlamak veya farklı nedenlerden ötürü Facebook durum beğenisi yapmak artık çok kolay. Sunduğu ayrıcalık hizmet sayesinde Facebook beğenilerinizi arttırabilirsiniz. Facebook beğeni hilesi kullandığınız fark edilmeden kolaylıkla beğenilerinizi arttırabilir ve tamamen doğal yöntemlerle facebook içeriklerinize beğeni alabilirsiniz. Facebook beğeni hilesi kısa sürede beğeni sayılarınızı kat kat arttırmanızı sağlayacak bir özellik olup Begeniyor.com adresinden kolaylıkla beğeni yapabilirsiniz.

Durum beğendirme hilesi olarak bilinen bu yöntem aslında hileden çok Facebook’un developers olarak sunduğu bir özelliktir. Beğeni almak isteyenler sisteme dahil olan diğer kişierin beğenilerini sistem sayesinde otomatik olarak arttırmakta böylelikle karşılıklı olarak kullanıcılar birbirine durum beğendirmesi yaptırmaktadır.

Durum beğendirme hilesi aslında oldukça basit bir sistemle işliyor. Sizin gibi beğeni yaptırmak isteyen diğer kişiler sisteme giriş yaparak beğenilerini arttırmak isterken karşılıklı olarak etkileşime geçilerek durum beğendirmesi yapılıyor ve sistem bu süreci kişiler birbiriyle irtibat kurmalarına ve vakit kaybetmelerine gerek kalmaksızın hızlı bir şekilde gerçekleştirmektedir. Facebook durum beğenisi konusunda en başarılı sitelerin başında gelmekle birlikte 2 yıllık hizmeti boyunca hiç bir kullanıcısını mağdur etmemiş olan ender sitelerden biridir.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR