Hamsi Fiyatları Bir İniyor Bir Çıkıyor

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Geçtiğimiz günlerde 40 TL’ye satılan Karadeniz hamsisinin kilogram fiyatı 25 TL’ye kadar düştü. Balıkçılar ise, fiyat düşüşünün devam edeceğini söylüyor.

Balık sofralarının vazgeçilmez lezzetlerinden Karadeniz hamsisi, kilogram fiyatı ile de vatandaşların yüzünü güldürmeye başladı. 1 Eylül itibariyle denizlerde av yasağının kalkması sonrası balık tezgahlarında 40 TL’den yer almaya başlayan Karadeniz hamsisinin kilogram fiyatı bu hafta Eskişehir balıkçılar çarşısında 25 TL’ye kadar düştü. Havalar soğudukça bütün balık çeşitlerinde fiyatların daha da düşmesi bekleniyor.

40 TL’den 25 TL’ye indi! Hamsinin fiyatı düşmeye devam ediyor”

FİYATLARIN DÜŞMESİ BİZİM DE İŞİMİZE GELİYOR”

Eskişehir’de 11 senedir balık tezgahtarlığı yapan Muhammet Türkmen, balık fiyatlarının düşmesinden memnun olduğunu dile getirdi. Havaların soğudukça balık fiyatlarının düşeceğini söyleyen Türkmen, “Hamsinin kilogramı düşmeye devam ediyor. Hamsiyi 40 liradan satmaya başlamıştık. Dün 30 liraya satarken, bugün 25 liraya satıyoruz. Hava soğudukça balık fiyatları düşmeye devam eder. Balık fiyatlarının düşmesi bizim de işimize yarıyor. Hem halkımız ucuza yiyor hem de biz daha fazla balık satıyoruz” diye konuştu.

40 TL’den 25 TL’ye indi! Hamsinin fiyatı düşmeye devam ediyor

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR